enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
20:20 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Mağdur taraf olduğumuzu düşünüyorum”

“Mağdur taraf olduğumuzu düşünüyorum”
16 Eylül 2024
23
A+
A-

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın açıklamalarına cevap vererek, “Bizim formamız siyah-beyaz, hakem de öyle bir forma görmedik. Mağdur taraf olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

UHA / İnternational News Agency 

TRT Spor’dan İHA’nın haberine göre, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, “Maç temposuz geçti. Yüksek tempolu bir maç izleyemedik. 12. dakikadan sonra oyun tek kale bir maça döndü. Nemden olsa gerek, zaman zaman oyuncuların hareketleri yavaş kaldı. Aynı şey rakip için de mevcuttu. Bu şartlarda 1 puan olabilir ama maçın genel olarak bakıldığında üstün taraf bizdik. Bu anlamda 2 puan bırakmış olduk” diye konuştu.

“Rafa Silva’ya atılan tekmeler ne zaman bitecek”

Portekizli futbolcu Rafa Silva’nın karşılaştığı sert müdahalelere dikkat çeken Uaçr, “Rafa Silva’ya atılan tekmeler ne zaman bitecek, merak ediyoruz. Bu oyuncunun futbol hayatını bitecekse biz ne yapacağız. Ciddi bir yatırım yaptık” şeklinde konuştu. VAR sistemine yönelik eleştirilerde de bulunan Feyyaz Uçar, “VAR’da görülüyor ancak karar uygulanıyor. Hakemden memnun değiliz. 50 yıldır hakemlerden memnun değiliz, sadece bugün değil. Bu iş nasıl devam edecek bilmiyorum ama mağduruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın maç sonunda yaptığı, ‘Hakem Beşiktaş forması giyseydi daha iyi olurdu’ açıklamasına yanıt veren Uçar, “Bizim formamız siyah-beyaz, hakem de öyle bir forma görmedik. Mağdur taraf olduğumuzu düşünüyorum. Masuaku’nun pozisyonu da var. Hakem yorumcuları gereğini söyleyeceklerdir” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.