enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:56 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
08:12 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:57 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
03:57 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:56 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:48 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:46 Gazeteci Nevzat ÇİÇEK: Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:38 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:18 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:09 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Lviv’de gergin saatler! CNN Türk ekibine müdahale: ‘İznimiz var dememize rağmen dinlemediler’

Lviv’de gergin saatler! CNN Türk ekibine müdahale: ‘İznimiz var dememize rağmen dinlemediler’
29 Mart 2022
375
A+
A-

KİEV – UHA HABER / Ukrayna’nın Lviv kentinde gelişmeleri aktaran CNN Türk ekibinin yayınına bölge sakinleri müdahale etti.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın ‘CNN Türk‘den aktardığı haberine göre, Kendilerine yönelik müdahaleyi canlı yayında anlatan CNN Türk muhabiri Samet Güner, şehirlere atılan bombalardan sonra sivil halkın çok tedirgin olduğunu, sürekli belge sorduklarını söyledi.

Güner, “İznimiz var dememize rağmen dinlemediler, beni susturmaya çalıştılar” dedi.

Lvivde gergin saatler CNN Türk ekibine müdahale: İznimiz var dememize rağmen dinlemediler

Canlı yayında bölge halkının kendilerine yönelik müdahalesini anlatan Güner, şu ifadeleri kullandı:
“Yakıt deposu cumartesi günü vurulmuştu. Hem yakıt deposu, hem tank tamir noktası vurulmuştu. Biz yakıt deposuna gittik, tabii ilk anda çekime izin vermemişlerdi ama bugün çekime izin var. Biz de o noktaya gittik ve tam yayına başladığımızda siviller geldi. Çekim yapacağımız biliniyordu ama siviller kameramızı engellemeye çalıştılar. Caner Emre Kınacı’nın önüne geçtiler, kamerasını elinden almaya çalıştılar. İznimiz var dememize rağmen dinlemediler, beni susturmaya çalıştılar.

SİVİL HALK ÇOK TEDİRGİN

Sivillerin engellemesiyle ilgili bir durum yaşadık. Daha sonra polis memuru, iznimize bakarak diğerlerine söyledi. Füzelerin şehir merkezine atılmasından sonra sivil halk çok tedirgin. Siviller sürekli bizden belge istiyorlar. Artık sivil halk çok teyakkuzda. Sivil halk da silahlanmış durumda. ‘Artık vurulan yerleri basının göstermesine asla izin vermiyoruz, öyle bir şey olursa casus olarak değerlendireceğiz1 dediler. Bunun nedeni olarak da Rusların vurulan yeri görebileceğini söylediler. Böyle bir durum olunca halk kendini sorumlu hissetti. Böyle bir durum yaşadık.”

[UHA Haber Ajansı, 29 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.