enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kültür & Sanat Gündemi’nden kısa kısa!

Kültür & Sanat Gündemi’nden kısa kısa!
17 Mayıs 2024
50
A+
A-

10Haber’den Gazeteci, Editör Anıl TUNCER, Kültür & Sanat Gündemi’ne düşen haber başlıklarını derledi.

UHA / İnternational News Agency

Anıl Tuncer - yazarın son içerikleri ve değerlendirme yazıları - Sputnik Türkiye

Anıl TUNCER, Editör

  • Erzurum Kitap Fuarı’nda Kırmızı Kedi Yayınevi’nden çıkan bazı kitapların siyasi içerik taşıdığı gerekçesiyle yasaklanma girişimine gelen tepkiler, belediye başkanı Mehmet Sekmen’e geri adım attırdı.Fuar bugün başlıyor.
  • Kenan İmirzalıoğlu yıllar sonra ‘Ayrılık da Sevdaya Dahil’ ile dizi dünyasına geri dönüyor. Tek haber bu değil. Dizinin yaratıcı ekibinin başında Yavuz Turgul var. Dizinin çekimine ekim ayında başlanması öngörülüyor.
  • İngiliz bankası Barclays tarafından hazırlanan ‘Swiftonomics’ başlıklı rapora göre Tylor Swift turnesinin teknik resesyondan yeni çıkan İngiltere ekonomisine katkısı 1,2 milyar dolar olacak.
  • Ahmet Boyacıoğlu Cannes da yaşanılanları size aktarmaya devam ediyor. Örneğin yaşayan en önemli oyunculardan olan Meryl Streep ilk defa bu festivalde açıkladı: ‘İlk Oscar heykelciğini lokantadaunutmuş’.
  • Festivalde Altın Palmiye için yarışan ‘The Girl with the Needle’ filmi de bugün radarımızda. Film Birinci Dünya Savaşı’nın sonuna doğru bir kadının yaşadıkları üzerinden insanın ve savaşın karanlık yüzünü anlatıyor. Yaşanmış bir olaya dayanan film izlenmesi zor bir yapım. Bu arada yeni dizisiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Meryem Uzerli de Cannes Film Festivali açılış törenindeydi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.