enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Kriz senaryonuz olsun’

‘Kriz senaryonuz olsun’
19 Nisan 2021
418
A+
A-

UHA HABER / Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin eğitiminde, stratejik kurumsal iletişimin hayati önem taşıdığı vurgulandı. Firmaların krizlere yönelik senaryo oluşturulması gerektiği belirtildi. 

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), inovasyon kültürünü oluşturmak ve yeni girişimleri ekonomiye kazandırmak amacıyla Ar-Ge Merkezleri Kapasite Geliştirme Desteği eğitimlerine devam ediyor. 

Program Koordinatörü Ufuk Batum; konuk konuşmacı olarak etkinlikte Time PR Ajansı Kurucusu ve Başkanı Sevda Solak’ı ağırladı. Konuşmacı konuk Sevgi Solak, stratejik iletişimin önemini anlatarak katılımcıların sorularını yanıtladı. Ufuk Batum da kurumların değer üretirken bir şeyleri akıllıca yapmak adına iletişimin çok önemli olduğunu vurguladı. 

PWN İSTANBUL BÜLTEN HAZİRAN 2020‘BÜYÜK RESMİ GÖRÜN’ 

Kurumsal iletişimin nasıl olması gerektiğini anlatan Sevda Solak, “İletişimde en tepedeki yöneticiyle aranızda hiç kimse olmamalı. Olabildiğince mesajları birlikte tasarlayıp birlikte yönetebilmelisiniz. Bu şekilde olduğu zaman çok daha güçlü sonuçlar elde edebilirsiniz. Burada işletmenin büyük resmini görmek çok değerli. Çünkü iletişimcilerin büyük resme katkı sunması kadar önemli bir şey olamaz. Eğer kurumun iş ve pazar hedefleriyle konuşan çözümler üretiyorsunuz kurumun en değerli çalışanları haline sizler gelebilirsiniz. Bir kurum hedef kitleleriyle konuşmadığı zaman ne yaptığını kimse bilmiyor. Kurumun ışıldayabilmesi, güçlü bir marka olabilmesi, değerlerini kurumu ile yansıtabilmesi, gündemi yönetebilmesi ve gündemi lehine çevirebilmesi için kurumsal iletişimin tepe yönetimle birlikte hareket etmesi gerekiyor. Dolayısıyla tepe yönetimle çalışılabilecek alanlar yaratılmalı” ifadelerini kullandı. 

‘SESSİZLİK, TEHLİKELİ OLABİLİR’ 

Kurumlar için kriz iletişiminin ve yönetiminin çok kritik bir konu olduğunu da vurgulayan Solak, “Her kriz, tek başına bir kitaba bağlı gitmiyor. Her krizin kendi içerisinde değerlendirilmesi gerekiyor. Kurumların bazı kriz dönemlerinde iletişimini kesip tek bir mesaj vermesi gerekebilir. Bazı konuların iletişime konu bile edilmemesi gerekebilir. Bazen de kriz anlarında iyi tasarlanmış, kamuoyunu rahatlatacak açıklamalar dizayn etmek doğru olabilir. Ama her kurumun kriz senaryolarını hazırlaması gerekiyor. Özellikle bazı olayların medyaya yansıması hayati önem taşıyor. Doğru bir basın açıklamasıyla kamuoyunun o yükselen nabzını düşürmek gerekiyor. Eğer siz konuşmazsanız başkaları sizin adınıza konuşur ve kriz daha da içinden çıkılamaz hale dönüşebilir. Bazen sessiz kalmak iyi olabilir ama tehlike de yaratabilir. Dolayısıyla her krizi kendi içinde ele alıp yönetmek gerekiyor” dedi. 

Ali Erbaş: Mümkün olduğunca evlerinizi mescit haline getirin

 

 

 

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 19 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.