enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:23 Altun’dan İsrail’e tepki: Çıldırmışlık halinin son tezahürü
15:03 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Koronavirüs: Türkiye’de bir günde en yüksek sayıda ölüm

Koronavirüs: Türkiye’de bir günde en yüksek sayıda ölüm
1 Mayıs 2021
1.022
A+
A-

UHA HABER / Türkiye’de son 24 saatte 394 kişinin Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Bu, bir günde kaydedilen en yüksek can kaybı oldu. Son 24 saatteki yeni vaka sayısı ise 31 bin 891.

Türkiye’de Sağlık Bakanlığının açıkladığı koronavirüs tablosu endişe vermeye devam ediyor.

Bakanlığın açıkladığı verilere göre, Türkiye’de son 24 saatte 394 kişi Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Aynı süre zarfında yapılan 265 bin 287 Covid-19 testinden 31 bin 891’i pozitif çıktı.

Toplam vaka sayısı 4 milyon 820 bin 591’e ulaşırken can kaybı 40 bin 131’e yükseldi.

Reuters haber ajansının hesaplamalarına göre, Türkiye bir haftalık ortalama veriler değerlendirildiğinde dünyada günlük can kaybı en yüksek dördüncü ülke konumunda.

Türkiye’de yüksek vaka sayıları ve can kayıpları nedeniyle 29 Nisan’dan itibaren “tam kapanma” tedbirleri uygulanmaya başladı. Bu tedbirler 17 Mayıs’a kadar sürecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sıkılaştırılmış kısıtlamaların ilk gününde uyum memnun edici seviyedeydi. Tüm vatandaşlarımıza hassasiyetleri sebebiyle teşekkür ederim” açıklaması yaptı.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 01 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.