enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:32 Selçuk İnan: “İçimizde Fırtınalar Koptu Ancak İyi Bir İş Çıkardık”
09:40 Gürlek ‘Erdoğan’ı dinliyor’ iddiasını yanıtladı: Milli güvenliğe saldırı niteliğinde iftira
00:47 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Bayrağımıza yapılan saygısızlığın affedilmesi mümkün değil”
00:41 4. Kadın Yüzler Festivali 8-21 Haziran’da İstanbul’da! 
00:31 Metin Külünk: Çapsız Muhalefet
00:17 Hantavirüs nedir, nasıl bulaşır?
00:07 Dışişleri Bakanı Fidan Hamas heyeti ile görüştü
21:22 MSD ve UNICEF Türkiye’den anne ve yenidoğanlara destek için iş birliği
19:33 Hayata Dokunan Raketler Projesi Kocaeli’de Umut Oldu
19:02  10 Mayıs Pazar günü oynanacak “final” tadındaki maçlarla belli olacak…
18:29 ASELSAN’ın Ünlü Konukları
09:33 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de
09:21 Özkan Yalım’dan Özgür Özel iddiası: Kurultay öncesi 1,2 milyon TL verdim
06:44 Kocaeli U-18 Takımları Türkiye Şampiyonası’na Veda Etti: Altyapıda Yeni bir Yol Haritası Şart
00:39 Fransa’nın “Stratejik Özerklik” İllüzyonu: Türkiye Olmadan Avrupa Güvenliği Mümkün Değil
00:14 Büyükşehir Belediye Araçları Zamdan Muaf Tutulsun!
11:56 Gülistan Doku dosyasında yeni deliller: Takip izi ve son mesaj belirlendi
11:08 Orta Doğu’daki sıcak gelişmelerin ve endişelerin gölgesinde altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi.
10:47 Hafta sonu hava nasıl olacak?
09:44 Cuma Hutbesi: “İbadetler, Bizi Rabbimize Yakınlaştırır”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’de fabrika yangını: 11 gözaltı

Kocaeli’de fabrika yangını: 11 gözaltı
10 Kasım 2025
16
A+
A-

* Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı yangına ilişkin 8 zanlı daha gözaltına alındı. Böylece soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 11’e yükseldi.

*Haberin detayı!…

UHA / İnternational News Agency

UHA Uluslararası Haber AjansıANKARA, 10 KASIM 2025 – Gebze Cumhuriyet Başsavcılığınca, kozmetik fabrikasında çıkan yangınla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında daha gözaltı kararı verildi.

Zanlılar, emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda yakalandı. Böylece soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 11’e yükseldi.

İş yeri sahibi K.O. ve yöneticilerden oluşan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

“Soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülüyor”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yangınla ilgili soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğünü söyledi.

Tunç açıklamasında şunları ifade etti:

“Kocaeli ilimizin Dilovası ilçesinde 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği iş yeri yangınıyla ilgili olarak, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adli soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir.

Soruşturma kapsamında şu ana kadar 11 şüpheli gözaltına alınmıştır.

Yangının çıkış nedeni ve sorumlu kişilerin tespitine yönelik olarak; makine mühendisi, elektrik mühendisi, kimyager ve iş sağlığı uzmanından oluşan bilirkişi heyeti çalışmalarını sürdürmektedir.

Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.”

Fabrikada yangın

Dilovası ilçesinde Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir kozmetik fabrikasında Cumartesi günü saat 09.00 sıralarında çıkan yangında Tuğba Taşdemir ve kuzeni Nisanur Taşdemir, Cansu Esetoğlu, Hanım Gülek, Esma Gikan ve Şengül Yılmaz hayatını kaybetmiş, 7 kişi de yaralanmıştı.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında aralarında iş yeri sahibi K.O. ve vardiya amirlerinin bulunduğu 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.