enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
20:20 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli ve Balıkesir Üniversite Rektörleri Vali Ustaoğlu İle Buluştu

Kocaeli ve Balıkesir Üniversite Rektörleri Vali Ustaoğlu İle Buluştu
13 Ocak 2024
33
A+
A-

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile birlikte Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

UHA /  İnternational News Agency

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiKocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile birlikte Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Gerçekleşen bu önemli buluşmada, üniversiteler arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projelerin geliştirilmesi konuları ele alındı.

Ziyaret sırasında Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Vali Ustaoğlu’nu ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu, yaklaşan Marmara Kariyer Fuarı’na katılmaya davet etti. Cantürk, fuarın, öğrencilere geniş kariyer olanakları sunmak adına önemli bir platform olduğunu belirterek, iki üniversitenin bir araya gelerek bu etkinliğe katkı sağlamalarının öğrencilere büyük fayda sağlayacağını ifade etti.

İki Üniversite Arasında Yeni Projeler

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversiteler arasındaki iş birliğinin bölgedeki eğitim kalitesini artıracağını ve gençlerin kariyer yolculuklarını destekleyeceğini söyledi.

Resim önizlemesi

Fuara davet etti

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Kocaeli üniversitesi rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu 26-27 Şubat tarihlerinde Kocaeli üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan ve Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olacak Marmara Kariyer Fuarı’na  davet etti.

Vali İsmail Ustaoğlu, Marmara Kariyer Fuarı’nın bu çerçevede önemli bir fırsat olduğunu belirterek, daveti memnuniyetle karşıladığını ve Kocaeli üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e teşekkür etti.

Gazeteci* Mustafa SALMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.