enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:42 Papa İznik’e geldi ama bizimkiler daha baskın çıktı: Siyonizmi yeren Yahudi Haham’a ödül verildi
07:46 Karayolları Otoyol Jandarma Timlerine emanet..!
07:24 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
07:03 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
07:00 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
06:57 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
06:16 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli’nin toplam uzunluğu 8,2 Kilometre
18:30 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:36 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:55 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
14:49 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:22 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:22 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
00:20 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:12 Turizm ,Corendon Airlines ,Yıldıray Karaer ,Corendon Airlines ,2025 verileri ,Corendon uçuş verileri, Corendon Avrupa pazarı
00:02 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:02 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
11:17 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
11:10 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
10:02 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kandıra Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi  onaylandı 

Kocaeli Kandıra Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi  onaylandı 
14 Ekim 2021
329
A+
A-

UHA HABER / Kocaeli’nin Kandıra Belediyesi Ekim ayı belediye meclis toplantısının 2. Oturumunda 2022 mali yılı bütçe tasarısı görüşülerek oy birliği ile karar bağlandı. 

Mustafa Kemal AtatürkKandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Başkanlığında belediye meclis toplantı salonda gerçekleştirilen Ekim ayı belediye meclis toplantısının ikinci oturumu tek gündem maddesinin karara bağlanması ile ile gerçekleşti.

Plan ve bütçe komisyonunda görüşülmesinin ardından hazırlanan Kandıra Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun okunarak meclise sunulması sonrası 2022 yılında uygulanacak tarife ücretleri ve harçlarla ilgili belediye bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Bütçe raporuna göre Kandıra Belediyesi 2022 yılı gelirleri ve giderleri denk 60 milyon tl olarak hazırlandı. 

Resim önizlemesi

BÜYÜKŞEHİRİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDECEK 

Hazırlanan taslağın belediye meclisine sunulması ve oy birliği ile kabul edilmesinin ardından açıklama yapan Başkan Adnan Turan, 2022 yılında da hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Muhalefet meclis üyelerinin bütçede işçilik maliyetlerinin yüksek olması dolayısıyla büyükşehirden destek istenmesine yönelik taleplerini de değerlendiren Başkan Turan, 2022 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yatırım ve projelerin artarak devam edeceğini ifade etti. 

2022 BÜTÇEMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN 

2022 bütçesinin hayırlı olmasını temennisinde bulunan Turan, ’’ Şehrin tüm paydaşları ile istişare ederek, eldeki imkanlar çerçevesinde her mahalleye eşit hizmet götürmek istiyoruz. 2022 yılı ve devamında Kandıra’mıza en iyi hizmeti vermek için hep birlikte çalışacağız. İlçemizin kalkınması, ekonomik gelişiminin sağlanması ve gelirlerinin artırılması için çalışmalarımız sürecek.  Belediye Meclisince kabul edilen mali bütçemizin şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu anlamda bütçeyi onaylayan tüm meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum”’’ diyerek sözlerini sürdürdü. 

[UHA Haber Ajansı, 14 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.