enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:00 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:37 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
00:37 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
00:34 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
00:34 Kerkük Kimin?
00:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
00:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
00:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü UHA’ya anlattı…
00:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
00:20 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
00:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
00:02 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
00:01 Hafta sonu beklenen hava durumuna ilişkin değerlendirme
22:37 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kandıra Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi  onaylandı 

Kocaeli Kandıra Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi  onaylandı 
14 Ekim 2021
329
A+
A-

UHA HABER / Kocaeli’nin Kandıra Belediyesi Ekim ayı belediye meclis toplantısının 2. Oturumunda 2022 mali yılı bütçe tasarısı görüşülerek oy birliği ile karar bağlandı. 

Mustafa Kemal AtatürkKandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Başkanlığında belediye meclis toplantı salonda gerçekleştirilen Ekim ayı belediye meclis toplantısının ikinci oturumu tek gündem maddesinin karara bağlanması ile ile gerçekleşti.

Plan ve bütçe komisyonunda görüşülmesinin ardından hazırlanan Kandıra Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun okunarak meclise sunulması sonrası 2022 yılında uygulanacak tarife ücretleri ve harçlarla ilgili belediye bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Bütçe raporuna göre Kandıra Belediyesi 2022 yılı gelirleri ve giderleri denk 60 milyon tl olarak hazırlandı. 

Resim önizlemesi

BÜYÜKŞEHİRİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDECEK 

Hazırlanan taslağın belediye meclisine sunulması ve oy birliği ile kabul edilmesinin ardından açıklama yapan Başkan Adnan Turan, 2022 yılında da hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Muhalefet meclis üyelerinin bütçede işçilik maliyetlerinin yüksek olması dolayısıyla büyükşehirden destek istenmesine yönelik taleplerini de değerlendiren Başkan Turan, 2022 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yatırım ve projelerin artarak devam edeceğini ifade etti. 

2022 BÜTÇEMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN 

2022 bütçesinin hayırlı olmasını temennisinde bulunan Turan, ’’ Şehrin tüm paydaşları ile istişare ederek, eldeki imkanlar çerçevesinde her mahalleye eşit hizmet götürmek istiyoruz. 2022 yılı ve devamında Kandıra’mıza en iyi hizmeti vermek için hep birlikte çalışacağız. İlçemizin kalkınması, ekonomik gelişiminin sağlanması ve gelirlerinin artırılması için çalışmalarımız sürecek.  Belediye Meclisince kabul edilen mali bütçemizin şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu anlamda bütçeyi onaylayan tüm meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum”’’ diyerek sözlerini sürdürdü. 

[UHA Haber Ajansı, 14 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.