enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
00:04 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bu hafta 2 kez toplanacak
00:55 Bakan Uraloğlu, Tunceli’nin Pertek ilçesindeki Singeç Köprüsü’nde düzenlenen “Karayolları Genel Müdürlüğü Projeleri Toplu Açılış Töreni”nde konuştu…
00:54 Söke’nin tescillenen “Kulak Çorbası” ilçenin gastronomi mirasına yeni bir değer kazandırdı.
00:45 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak Dışişleri Bakanları Toplantısı’na iştirak edecek
00:40 Her eylül ayında New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu; 80. Yılda Çatının Altında Derinleşen Çatlaklar
00:28 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddet önleme faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz”…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Gölcük’te Yeniden Refah Partisi’nde başkan değişimi

Kocaeli Gölcük’te Yeniden Refah Partisi’nde başkan değişimi
1 Mart 2023
577
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Gölcük İlçe Başkanlığı’na Mustafa Bayazıt’ın yerine Ahmet EREN’in atandığı bildirildi.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın edindiği bilgiye göre, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanlığında işlerinin yoğunluğu nedeniyle Mustafa Bayazıt görevinden ayrıldı.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan’ın başkanlığında gerçekleşen iştişareler sonucunda Ahmet EREN’ i ilçe Başkanı olarak atadı.

Resim önizlemesi

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez tarafından gönderilen Ali EREN’in Mazbatası, Gölcük İlçe Divanı Teşkilat Başkanı Mehmet Öner tarafından takdim edildi.

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet EREN, görevi devraldığı Mustafa Bayazıt’ a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve bu günden sonra hızlarını hiç kesmeden Gölcük’ü Yeniden Refah’ın Kalesi yapacağını kaydetti. 

Ahmet EREN kimdir ? 

1990 Gölcük doğumlu. 10 yıldan bu yana Gölcük’te hizmet sektöründe esnaflık yapmakta. Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı ve dernek yönetim kurulu üyeliği yaptı. 7 yıldan bu yana siyasetin içinde değişik kademeler ve görevlerde bulundu. Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilat başkanlığı görevinde yer aldı. Evli ve 1 çocuk babası. 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.