enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:19 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
07:14 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
00:45 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:41 İletişim Başkanı Duran’dan Netanyahu’ya tepki
00:33 TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “Filistin’deki sistematik zulme karşı sessiz kalmayı reddediyoruz”
00:26 SDG meselesinde kilit güç ABD: Mazlum Abdi ve YPG’nin silahlı sayısı gerçekçi rakamlarla değerlendiriliyor
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
00:17 İzmir’de açılan “Hollanda & Türkiye Sergisi” büyük ilgi görüyor…
00:05 İletişim Başkanlığı “savunma sanayi projelerine yeterli ödenek ayrılmadığı” iddiasını yalanladı
00:02 İstanbul Havalimanı aralık ayında da Avrupa zirvesinde
00:01 Türk siyaset bilimci: Türkiye’nin artan rolü hem fırsatlar hem de riskler getiriyor…
20:26 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
09:33 1 Ocak’ta İstanbul’dan dünyaya “Gazze” mesajı verilecek
00:42 ABD ve İngiltere’de sağ çizgide yayın yapan üç gazete, İsrail eleştirisi yazara bedel ödetti…
00:33 Soğuğa yazılan destan: Sarıkamış Harekatı
00:31 Gazze’de ateşkes anlaşmasının ikinci aşamasına neden geçilemiyor?
00:29 Mehmet Uçum: 27 Şubat çağrısı bağlayıcıdır ve o çerçevenin dışına çıkılmamalıdır
00:26 Cezaevindeki 4 bin 200 PKK-KCK’lı için kademeli düzenleme: Suça karışmamış 950-1.050 PKK’lı eve dönüş yolunda mı?
00:25 Petrol Ofisi Grubu’nun İstanbul Havalimanı güzergâhındaki istasyonu hizmete açıldı
00:25 Mahkeme Afşin-Elbistan’daki Termik Santralın Emisyon Verilerinin Açıklanmasını Hükmetti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli genç-yaşlı, kadın-erkek taraftarlar, Trendyol Süper Lig’e çıkmak için hafta sayan Kocaelispor’a destek için üyelikte yarıştılar

Kocaeli genç-yaşlı, kadın-erkek taraftarlar, Trendyol Süper Lig’e çıkmak için hafta sayan Kocaelispor’a destek için üyelikte yarıştılar
16 Şubat 2025
31
A+
A-

Kocaeli’de yaklaşık 8 yıldır Sevgililer Günü’nde düzenlenen yeni üye ve aidat ödeme etkinliği bu yıl da yapıldı.

UHA / İnternational News Agency

UHA Haber’in haberine göre, Süper Lig için geri sayım yapan 1. Lig’in lideri Kocaelispor için ’14 Şubat’ta Kocaelispor’a üye olmaya ben de varım’ sloganıyla önceden duyurusunu yaptığı etkinliğe taraftarın ilgisi yüksek oldu.

Yeşil-siyah giyinen, atkısını boynuna takan, formasını giyen Kocaelispor taraftarları, 14 Şubat’ta bir araya gelerek büyük bir coşkuyla, şenlik havasında geçen etkinlikte hep birlikte marşlar söyleyip, eğlendi.

’AŞKIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ’ DİYEREK KULÜP BİNASINA GİTTİLER

Aşkıma sahip çıkıyorum’, ’Kulübün sakini değil, sahibi olmaya geldim’ diyen genç, yaşlı, evli, çocuklu Kocaelisporlular, kulüp binasının yolunu tuttu. Yeşil-siyah armanın peşine düşen sporseverler, üyelik bedeli ve yıllık aidatlarını ödeyerek kulübe üye oldu. Eski üyelerin de aidat ödeme yükümlülüklerini yerine getirdiği iki saatlik etkinlikte 16’sı kadın, 86 yeni üye kazandırıldı. Yaşları tutmadığı için üye olamayan gençler ise seneye mutlaka kulübe üye olacaklarını söyleyerek, etkinlikten ayrıldı.

ANNELERİNİ İKNA EDİP, ÜYE YAPTILAR

Kocaelispor’un, Sevgililer Günü etkinliğine 3 çocuğuyla birlikte giden Habibe Hasanoğlu, “Kocaelispor umarım hak ettiği yere gelir” dedi. Annesini, birlikte etkinliğe gitmeye ikna eden Resul Emir Hasanoğlu, “Annemi ikna etmek zor olmadı. Zaten evden kaçıp, maçlara ve deplasmanlara gittiğimiz için aşina. Ben bir senedir üyeydim. Annemi de üye yapmak istedim. Şehrimizin takımı, tek takımımız. Seneye de Süper Lig’deyiz inşallah. Seçimlerde de oy kullanıp taraftarlar olarak başkanı biz belirleyelim dedik. Çocuklarla toplandık, geldik” diye konuştu.

“KULÜBÜN SAKİNİ DEĞİL, SAHİBİ OLMAYA GELDİM”

Nazlı Bolat ise, “22 yaşındayım. 20 yıldır burada yaşıyorum. Buranın bana öğrettiği en büyük şey tek kalıcı sevginin Kocaelispor sevgisi olduğu. Bugün de o yüzden kulübün sakini değil, sahibi olmaya geldim” ifadelerini kullandı.

14 Şubat etkinliğine katılan fakat üye olamayan 16 yaşındaki Berat Koça da, “Yaşım tutmadığı için üye olamadım. Çok üzgünüm. Sabırsızlıkla 2028’i bekliyorum” şeklinde konuştu. 16 yaşındaki Hayri Efe, üye olmak için 2028 yılını beklediğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.