enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Ak Parti Kartepe’nin genç başkanından FOX TV’ye tepki

Kocaeli Ak Parti Kartepe’nin genç başkanından FOX TV’ye tepki
8 Ekim 2021
559
A+
A-

UHA HABER / HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014’te terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği 2 polisin şehit olduğu, 35 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıların üzerinden tam 7 yıl geçti.

Mustafa Kemal AtatürkYaşanan bu şiddet olaylarının 7. yıl dönümünde FOX TV’nin HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ı canlı yayına almasına Ak Parti Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Bekir Enes Arslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Başkan Arslan, FOX TV üzerinden bu yayını yapan yada yaptıranları iş birlikçi olmakla suçladı.

DEMİRTAŞ DENİLEN KENDİNİ BİLMEZİN SÖYLEDİKLERİNİ CİDDİYE ALIP

Arslan yaptığı paylaşımda; “2014’te Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla başlayan 6-7 Ekim olaylarında 2 polis şehit oldu, 30’dan fazla kişi hayatını kaybetti. Provokasyonun üzerinden neredeyse 7 yıl geçti ama yaşananlar hafızalardaki tazeliğini koruyor. Durum böyleyken, 6/7 Ekim’in yıl dönümünde FOX TV Demirtaş’ın eşini sabah canlı yayına alıyor. Demirtaş denilen kendini bilmezin söylediklerini ciddiye alıp bir halkın bölünmez bütünlüğüne zede vermeye kalkan herhangi biri ne cinsiyle nede ırkıyla yargılanmış veyahut yargılanacaktır. Vatan hainliğinin hiçbir şekilde açıklaması olamaz. Kandil nidalarıyla PKK ile iş birliği yapan bu kişi yada kişiler her daim devletimizin şevkatli kollarında adil bir şekilde yaptıklarının cezalarını çekeceklerdir. FOX TV üzerinden bu yayını yapan yada yaptıranlarda iş birlikçi olmaktan başka bir adım atmamışlardır. Zaten hiçbir vakit objektif ve tarafsız olmayan bu medya şirketi tekrardan bu durumunu yenileyerek tarafını belirlemiş oldu” ifadelerini kullandı.

HABER : F. Deniz Karamert & Kocaeli

[UHA Haber Ajansı, 08 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.