enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:27 Ömer Çelik’ten CHP’ye tepki: Saldırganlık bir siyaset biçimi değildir
17:55 Sosyal medyada suç örgütlerini öven 325 şüpheli yakalandı
13:55 Türkiye, Sudan konulu beşinci istişare toplantısına katıldı
10:48 100’ün Üzerinde Ülkeden Alıcılar, Bebek ve Çocuk Ürünleri İçin Geliyor
00:50 Bakan Göktaş, “Biz aynı aileye, farklı kapılardan ulaşan kurumlarız”
00:41 Ticaret Bakanlığı tüm gümrük işlemlerinde dijitalleşme ve şeffaflık konularında yeni adım attı…
00:40 Miraç Kandili bugün idrak edilecek
00:38 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:37 Hong Kong’da bulunan Sultan Boztepe, Türk Öğrenci Birliğinin kurulmasına öncülük etti…
00:26 Devlet Bahçeli: ABD Başkanı’nın savunduğu küresel çeteleşmedir
00:23 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut: “Kocaeli ihracatta gurur kaynağımız”
00:22 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:16 Araştırma: Dişlerinizin durumu erken ölüm riskinin habercisi olabilir
00:16 Upcycle İstanbul’un İlham Verici Topluluk Buluşmaları “Salon’dayız” Etkinlikleriyle Başlıyor
00:07 Özel haber: Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’dan ‘miadını doldurmuş’ İran rejimine karşı harekete geçme çağrısı
00:06 Diyanet İşleri Başkanlığı fitre miktarını belirledi
18:00 İran’daki protestolar: ABD veya İsrail’le çatışma ihtimali ne kadar yakın?
10:25 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2025’te 70 bin seyirciye ulaştı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Avşar Türkmenleri Şenliği’nde Avşarlarla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Avşar Türkmenleri Şenliği’nde Avşarlarla buluştu
8 Ağustos 2022
248
A+
A-

KAYSERİ – UHA HABER / Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 1’inci Avşar Türkmenleri Şenliği’ne katılarak, Avşarlarla bir araya geldi.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’dan Yüksel SOLMAZOĞLU’nun haberine göre, ‘Sosyal Belediyecilik’ ve ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı doğrultusunda toplumdaki her kesimi kucaklayan sosyal ve kültürel çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Talas Belediyesi iş birliğiyle paraşüt alanında 1’inci Avşar Türkmenleri Şenliği gerçekleştirdi.

Şenliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Avşarlarla buluştu.

Kürsüye davet edilen Başkan Büyükkılıç, kalabalığı selamlayarak, “Bu kadar güzel insan topluluğunu görünce insan gurur duyuyor. Avşar Türkü denilince akla birlik beraberlik gelir, Türk bayrağı gelir, şehadet gelir, vatan sevdası gelir, Allah korkusu gelir, vatanına, devletine, milletine sahip çıkan insanlar topluluğu gelir. Biz sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Avşar Türkmenleri Şenliği’nde Avşarlarla Buluştu

“BİZ EZAN İÇİN, TÜRK BAYRAĞI İÇİN, VATAN İÇİN VE DEVLET İÇİN VARIZ”

Başkan Büyükkılıç, şenliklerin devam edeceğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Her zaman bizlere siz sahip çıktınız, bizler de sizlere layık olma yolunda gayret gösterdik. Mustafa başkanım ve dernek başkanım bizlerden böyle bir çalışma için destek istediğinde ‘biz varız’ dedik. Belki ayrı bir etkinlik ama ayrıca Dadaloğlu Şenliği’ni de yapacağımızı buradan paylaşıyor, onu da inşallah Kayseri’mize, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın sembolü olarak Anadolu’ya, dünyaya haykıracağız. Diyeceğiz ki; biz ezan için, Türk bayrağı için, vatan için ve devlet için varız. Bu duygularla sizleri ayrı ayrı selamlıyorum. Dostlarımıza teşekkür ediyorum.”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise, Başkan Büyükkılıç’ın himayelerinde gerçekleşen şenliğin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Anadolu’nun gerçek sahipleri, oğuz boylarının gerçek neferleri sizlerin hepinizin, gözünden, gönlünden, alnından öpüyorum. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza da hoş geldiniz diyorum. Bu şölenimize birinci dedik, bundan böyle her yıl bugünlerde yapacağız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri, himayelerinde iş yapmak da anlamlıdır. Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Avşarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükkılıç, programda sahne alan sanatçı Esat Kabaklı ile de sahne öncesinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

[UHA Haber Ajansı, 08 Ağustos 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.