enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:25 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kaymakam Cinbir’den, KOTO’ya veda  

Kaymakam Cinbir’den, KOTO’ya veda  
5 Eylül 2021
325
A+
A-

 

UHA HABER / Son kararnameyle Samsun Vali Yardımcısı olarak atanan İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, KOTO’ya veda ziyareti gerçekleştirdi.

Resmi Gazete’te yayımlanan son kararname ile İzmit Kaymakamlığı görevinden Samsun Vali Yardımcılığı görevine atanan Şevket Cinbir, Kocaeli Ticaret Odası’na veda ziyareti gerçekleştirdi. 

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlanan Kaymakam Cinbir, teşekkür ederek veda konuşmasına başladı.  

KAYMAKAM CİNBİR’DEN KOTO’YA ÖVGÜ  

Özellikle pandemi döneminde KOTO ile çok önemli işbirliklerine imza attıklarını ifade eden Kaymakam Cinbir, “Kocaeli Ticaret Odası ilimizin en dinamik ve üyeleri için özverili çalışan kurumlarının başında geliyor. Necmi Başkanımız Nezdinde emeği geçen tüm yöneticilerini kutluyorum. Kocaeli’yi, KOTO’yu ve değerli işbirliklerimizi hizbir zaman unutmayacak, yad edeceğim. Hakkınızı helal edin” dedi.  

BAKAN BULUT: HER ZAMAN YANIMIZDAYDI  

Kaymakam Cinbir’in manevi desteğini ihtiyaç duydukları her alanda iş dünyasının yanında hissettiklerini ifade eden Başkan Bulut da, “Kaymakamımız görev yaptığı süre boyunca hem kurum, hem saha ziyaretleri hem de manevi destekleri noktasında her zaman yanımızdaydı. Kendisine ilettiğimiz tüm konuların çözümüne yönelik tavır sergileyerek, iş dünyamıza açık desteğini göstermiştir. Kendisine Samsun mesaisinde başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun” dedi.   

HABER : Süleyman DURAK & Kocaeli

[UHA Haber Ajansı, 05 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.