enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:23 ABD Özel Temsilcisi Steve Witkoff, İranlı yetkililerle bu haftanın sonuna doğru bir araya gelecek
00:16 NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Ukrayna Parlamentosu’nda yaptığı konuştu
00:14 ‘Bakım Sigortasının Önemi ve Gerekliliği!’
00:13 Gümrük Muhafaza’dan sınır ötesi kaçakçılığa darbe
00:12 Numan Kurtulmuş: Suriye’de gelinen noktayı takdirle karşılıyoruz
00:11 İran Cumhurbaşkanı, ABD ile müzakereye şartlı olarak hazır olduğunu açıkladı
00:10 Yunan Profesör Grivas: Türkiye Avrasya’nın En Hırslı Gücü Oldu, Yunanistan’ı Sakat Bırakabilir
00:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Dezenflasyon sürecini destekleyen yapısal reformlarımızı hızlandırıyoruz
00:08 Clintonlar, Epstein soruşturmasında Kongre’ye ifade vermeyi kabul etti
00:07 Trump ve Zelenskiy Büyük Oranda Anlaştı
00:06 Şarku’l Avsat’a konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye-Suudi Arabistan ilişkileri bölgesel barış ve istikrar için stratejik öneme sahip
00:06 AVRUPA HABERLERİ: AB’nin Avrupalı şirketler için sınırları kaldırma planı: EU-INC nedir?
00:05 Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:04 İspanya, 16 yaş altına sosyal medya yasağı getiriyor
00:03 Sapanca Gölü’ne 3 milyon 240 bin metreküplük alternatif kaynak
00:03 Yeni Cuma Camii, Kocaeli’nin “Eyüp Sultan’ı” Olmalı
00:02 İsrail’in İstihbarat İçin Kullandığı Epstein Tuzağına Kimler Düşmemiş ki!
00:01 Akciğer kanseri, dünyada en çok can alan kanser türü olmayı sürdürüyor.
00:01 Eski Libya lideri Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam evinde uğradığı saldırıda öldürüldü
12:56 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kandıra Belediye Başkanından özel eğitim sınıfına özel ziyaret 

Kandıra Belediye Başkanından özel eğitim sınıfına özel ziyaret 
6 Aralık 2021
291
A+
A-

KOCAELİ-UHA HABER / Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Zafer İlköğretim Okulu, Özel Eğitim Sınıfını ziyaret ederek “Benimle Bir Gün Geçirir Misin?” etkinliğine katıldı. 

Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinlikleri kapsamında engelli bireylerle bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, yapılan farkındalık yürüyüşünün ardından Zafer İlköğretim Okulu Özel eğitim sınıfını da ziyaret ederek özel çocukların Benimle Bir Gün Geçirir Misin?” etkinliğine katıldı. 

Etkinliğe Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, AK Parti ilçe Başkanı Erol Ölmez, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, öğrenciler, engelli bireyler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. 

Etkinlikte özel çocuklarla aynı sıraları paylaşan protokol üyeleri, özel çocuklarla çimden adam yapmalarının ardından yapılan ikramı özel çocuklarla beraber yedi. 

Resim önizlemesi

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Turan, engellerin eğitim, sevgi ve ilgiyle aşılabileceğini ifade etti. Özel çocukların toplum içinde yaşadıkları sorunlara kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Turan, ‘’ Her çocuğun annesi özeldir. Fakat özel çocukları anneleri çok daha özeldir. Özel çocuklarla ilgilenmek çok büyük sabır, şefkat ve sevgi gerektirir. Bu anlamda özel çocuklarımızın ailelerini ve eğitim veren öğretmenlerimizi tarif edilemez emekleri için tebrik ediyorum. İstiyoruz ki engeller kalpte olmasın. Böyle farkındalık etkinlikleri ile toplumumuzun dikkatini çekelim. Belediye olarak her daim özel çocuklarımızın, engelli vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret sarf ediyoruz.’’ dedi. 

Benimle Bir Gün Geçirir Misin?” etkinliği hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Hüdaver Soylu ve okul özel eğitim öğretmeni Oya Akın, 3 Aralık dolayısıyla düzenlenen etkinlikte özel çocuklarla özel bir gün geçirilmesinin özel çocukları anlama da önemine değindi. 3 Aralık’ın Dünya Engelliler Günü olduğunu fakat kendilerinin özel çocuklar kelimesini kullanmayı tercih ettiklerini ifade eden Soylu ve Akın, ‘’ Bu bir farkındalık programıdır. Bir kutlama programı değildir. Farkındayız ve onların yanındayız. 7 yıldır bu etkinliği yapıyoruz. Amacımız çocuklarımızın toplumsal alanda var olduklarını sizlere de göstermek ve onlarla vakit geçirmenizi sağlamak biz farkındalık kadar duyarlılık kazandırmayı hedefliyoruz. ‘’ dediler. 

Kumdan adamların yapılması ve özel çocuklarla yemek yenilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sonlandırıldı.   

[UHA Haber Ajansı, 06 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.