enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kamala Harris’in ekibi, basın bülteninde Trump’ı ’78 yaşındaki bir suçlu’ olarak nitelendirdi

Kamala Harris’in ekibi, basın bülteninde Trump’ı ’78 yaşındaki bir suçlu’ olarak nitelendirdi
26 Temmuz 2024
31
A+
A-

Kamala Harris’in kampanya ekibi, ABD halkının Fox News röportajından çıkartması gereken dersler olduğu ve bunların da “Trump’ın yaşlı ve oldukça tuhaf” ve “bir daha başkan olmaması gerektiği” gerçeğinin olduğunu savundu.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden’ın yarıştan çekilmesiyle Demokratların adayıeuronews haline gelen Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in ekibi, bir süredir Biden’a yöneltilen “başkanlık yapamayacak kadar yaşlı olduğu” eleştirisini Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump’a yöneltti.

Harris’in seçim kampanyası ekibi, basına yolladıkları bir emailde Fox News’e bir röportaj veren Trump’ı hedef alarak “78 Yaşındaki Bir Suçlunun Fox News Ekranlarına Çıkması Hakkında” başlıklı bir yazılı açıklamayı gazetecilerle paylaştı.

Açıklamada, “ABD halkının Fox News röportajından çıkartması gereken dersler olduğu” belirtilirken “Trump’ın yaşlı ve oldukça tuhaf” olduğu ve kendisinin “bir daha başkan olmaması gerektiği” belirtildi.

Eski bir başsavcı olan Harris, bugün başlattığı seçim kampanyasında Donald Trump’ın sabıka fotoğrafını kullanmanın yanısıra, eski başkanın davalarını gündeme getiriyor.

Joe Biden’ın, Trump ile ilk televizyon tartışmasında sergilediği “dengesiz” performansı Demokrat adayın “çok yaşlı” olduğu yönündeki endişeleri arttırmış, sonrasında seçim yarışından çekilmesine sebep olmuştu.

Fox News’e konuşan Trump ise, Biden’ın seçim yarışından çekilmesinin bir “darbe olduğunu” görüşünde olduğunu söylemişti.

Trump, “Onun yarışmasını istemiyorlardı. Anketlerde çok gerilerdeydi ve kaybedeceğini düşünüyorlardı” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.