enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kadir İnanır’dan 22 gün sonra iyi haber

Kadir İnanır’dan 22 gün sonra iyi haber
A+
A-

DENİZLİ-UHA HABER / Geçen ay beyin kanaması sonucu hastaneye yatırılan ve ameliyat olan oyuncu Kadir İnanır’dan iyi haber geldi. Usta oyuncu 22 günün sonunda hastaneden taburcu edildi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘KARAR Gazetesi’nden aktardığı  haberine göre, Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz aylarda beyin kanaması sonucu yoğun bakıma alınmıştı. İnanır, 22 gündür tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden tabur oldu.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Hastaneden ayrılırken bindiği araçtan gazetecilere seslenen İnanır ise kendisiyle ilgilenen herkese teşekkür etti.

“Merhaba hoşgeldiniz. Nasılsınız, iyi misiniz. Çok teşekkür ederim her şey için. Sizin ilginize de teşekkürler. Sosyal medyadaki sunumlarınızdan da takip ediyoruz sizi. Bu hastaneler insanların tedavi edilmeleri için kurulmuş ve düzenlenmiş yerler. Hastaneler insanların en kötü günlerinde sağlık sunan mekanizmalar.”

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan kimdir? Ahmet Kutluhan hayatı biyografisi.

Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan

“ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN”

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları söyledi:

“Bugün Kadir İnanır adına mutlu bir günümüz. Değerli sanatçımız 20 Kasım’da hastanemize geldi. Beyin-damar hastalığı öntanısıyla yatırıldı. 21 Kasım’da hastalığın seyri kanama yönünde olduğu için ameliyata alındı. Prof. Dr Erdal Coşkun hocamızın çok başarılı müdahalesiyle ameliyat başarılı geçti. Yakın takibimizde yoğun bakım ve servis hizmetlerimiz devam etti. Tetkik ve tedaviler sonucunda bugün itibarıyla sanatçımızı şifayla taburcu ettik. Sanatçımıza hastanemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Tetkik ve tedavi uyumu en üst düzeydeydi dolayısıyla biz de zorlanmadık. Kendisi de bize çok teşekkür ederek ayrıldılar. Allah yolunu açık etsin. Biraz önce uğurladık.

Kutluhan, İnanır’ın doktor takibinin devam edeceğini, hastanenin ilgili doktorlarının bundan sonraki süreçte bu takibi yapacaklarının altını çizdi.

[UHA Haber Ajansı, 13 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.