enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:12 “Aşkabat Forumu: Çok Kutuplu Düzen Arayışında Barış ve Güvenin Yeni Parametreleri”
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu…
11:19 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
07:14 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
00:45 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:41 İletişim Başkanı Duran’dan Netanyahu’ya tepki
00:33 TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “Filistin’deki sistematik zulme karşı sessiz kalmayı reddediyoruz”
00:26 SDG meselesinde kilit güç ABD: Mazlum Abdi ve YPG’nin silahlı sayısı gerçekçi rakamlarla değerlendiriliyor
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
00:17 İzmir’de açılan “Hollanda & Türkiye Sergisi” büyük ilgi görüyor…
00:05 İletişim Başkanlığı “savunma sanayi projelerine yeterli ödenek ayrılmadığı” iddiasını yalanladı
00:02 İstanbul Havalimanı aralık ayında da Avrupa zirvesinde
00:01 Türk siyaset bilimci: Türkiye’nin artan rolü hem fırsatlar hem de riskler getiriyor…
20:26 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
09:33 1 Ocak’ta İstanbul’dan dünyaya “Gazze” mesajı verilecek
00:42 ABD ve İngiltere’de sağ çizgide yayın yapan üç gazete, İsrail eleştirisi yazara bedel ödetti…
00:33 Soğuğa yazılan destan: Sarıkamış Harekatı
00:31 Gazze’de ateşkes anlaşmasının ikinci aşamasına neden geçilemiyor?
00:29 Mehmet Uçum: 27 Şubat çağrısı bağlayıcıdır ve o çerçevenin dışına çıkılmamalıdır
00:26 Cezaevindeki 4 bin 200 PKK-KCK’lı için kademeli düzenleme: Suça karışmamış 950-1.050 PKK’lı eve dönüş yolunda mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kadir İnanır’dan 22 gün sonra iyi haber

Kadir İnanır’dan 22 gün sonra iyi haber
13 Aralık 2021
6.113
A+
A-

DENİZLİ-UHA HABER / Geçen ay beyin kanaması sonucu hastaneye yatırılan ve ameliyat olan oyuncu Kadir İnanır’dan iyi haber geldi. Usta oyuncu 22 günün sonunda hastaneden taburcu edildi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘KARAR Gazetesi’nden aktardığı  haberine göre, Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz aylarda beyin kanaması sonucu yoğun bakıma alınmıştı. İnanır, 22 gündür tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden tabur oldu.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Hastaneden ayrılırken bindiği araçtan gazetecilere seslenen İnanır ise kendisiyle ilgilenen herkese teşekkür etti.

“Merhaba hoşgeldiniz. Nasılsınız, iyi misiniz. Çok teşekkür ederim her şey için. Sizin ilginize de teşekkürler. Sosyal medyadaki sunumlarınızdan da takip ediyoruz sizi. Bu hastaneler insanların tedavi edilmeleri için kurulmuş ve düzenlenmiş yerler. Hastaneler insanların en kötü günlerinde sağlık sunan mekanizmalar.”

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan kimdir? Ahmet Kutluhan hayatı biyografisi.

Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan

“ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN”

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları söyledi:

“Bugün Kadir İnanır adına mutlu bir günümüz. Değerli sanatçımız 20 Kasım’da hastanemize geldi. Beyin-damar hastalığı öntanısıyla yatırıldı. 21 Kasım’da hastalığın seyri kanama yönünde olduğu için ameliyata alındı. Prof. Dr Erdal Coşkun hocamızın çok başarılı müdahalesiyle ameliyat başarılı geçti. Yakın takibimizde yoğun bakım ve servis hizmetlerimiz devam etti. Tetkik ve tedaviler sonucunda bugün itibarıyla sanatçımızı şifayla taburcu ettik. Sanatçımıza hastanemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Tetkik ve tedavi uyumu en üst düzeydeydi dolayısıyla biz de zorlanmadık. Kendisi de bize çok teşekkür ederek ayrıldılar. Allah yolunu açık etsin. Biraz önce uğurladık.

Kutluhan, İnanır’ın doktor takibinin devam edeceğini, hastanenin ilgili doktorlarının bundan sonraki süreçte bu takibi yapacaklarının altını çizdi.

[UHA Haber Ajansı, 13 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.