enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
20:20 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kabatiya kasabasında insansız hava aracıyla düzenlenen bombalı saldırıda iki kişi öldü ve yaralandı

Kabatiya kasabasında insansız hava aracıyla düzenlenen bombalı saldırıda iki kişi öldü ve yaralandı
20 Eylül 2024
24
A+
A-

Cenin’in güneyinde Kabatiya kasabasında Perşembe akşamı, soykırımcı katil İsrail işgal güçlerinden gelen kurşunlarla, bir insansız hava aracının Cenin kasabasında bir aracı füzeyle bombalaması sonucu iki Filistinli genç öldürüldü, bir diğeri ve bir çocuk orta ve ağır yaralandı. 

UHA / İnternational News Agency

WAFA Haber Ajansı muhabiri, işgal güçlerinin kentteki kafeterya yakınında bir aracı drone ile bombaladığını, bunun sonucunda bir gencin hayatını kaybettiğini, bir başkasının da kentin girişine yakın bir yerde kurşun yaralarından öldüğünü, bir çocuğun ise hayatını kaybettiğini söyledi. Kentte işgalcilerin kurşunlarına hedef olan bir genç ağır yaralandı, bir genç ise orta derecede yaralandı.

Gerçek mühimmatın isabet etmesi sonucu üç genç hayatını kaybetti, saldırı sırasında askeri cipin altında ezilen iki genç dahil 10 kişi de yaralandı.

WAFA Haber Ajansı muhabiri, katil İsrail askerlerinin 3 şehidin naaşlarını önce kuşattıkları evin çatısından atarak, buldozerle naklettiklerini ve naaşlarını alıkonulduğunu anlattı.

Muhabir, işgalci askerlerin kasabada çok sayıda evi kuşattığını, saldırı sırasında bir evi yıktığını ve kasabanın altyapısını yerle bir ettiğini bildirdi.

WAFA Haber Ajansı muhabiri, katil İsrail askerlerinin gazetecilerin hareket etmesini ve Kabatiya’nın çeşitli yerlerini incelemesini engellediğini, kuşatma altındaki okul ve evlerin yakınlarına yoğun ateş açtığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.