enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:38 Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2024 verilerine göre en çok göç alan şehirler belli oldu…
10:41 Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı’nda su seviyesi yüzde 70’e ulaştı…
10:37 Erken teşhis ve uygun tedaviyle Ankilozan Spondilitte omurga hasarı önlenebilir…
10:12 Teröre Karşı Ters Asimetri: İstihbarat -II-
09:26 NOW TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle gündem yaratan Kızıl Goncalar dizisi için final kararı alındı…
09:21 Prof. Dr. ESİN SUZER, İzmir Körfezi’ndeki kirliliğin ardından alınan örneklerde amonyak ve çözünmüş oksijen seviyesi normale yaklaştı…
08:57 Araştırmacı-Yazar Muzaffer Ayhan Kara, Otizmli bireylerin farklı alanlarda karşılaştığı zorluklara dikkat çekti…
08:19 Türkiye’nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde yüzde 5,6 artarak 9 milyar 451 milyon 244 bin dolar oldu…
07:05 Hollanda’ya Türk göçünün 60. yılı röportajın 3. bölümü…
07:01 Başkent Lefkoşa’daki yapımı yaklaşık 3 yıl süren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Külliyesi’nin açılışına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak…
00:46 Mardin Telkârisi Turizmle Buluşuyor…
00:29 İletişim Başkanı Altun: TRT, yarım asrı aşan yayıncılık birikimiyle önce bir kurum olmuştur
23:31 Diyarbakır’da aniden başlayan fırtınanın etkisiyle, fırtınada çatılar uçtu tabelalar devrildi…
17:41 İletişim Başkanı Altun’dan “1 Mayıs” mesajı
12:18 Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Söğüt’ten ilk Hereke Halısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi!…
11:34 Şampiyon gibi oynamıyoruz!…
10:14 “Suyun sürdürülebilir şekilde yönetilmesi hem çevresel hem de ekonomik açıdan büyük önem taşıyor”
09:57 Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Askerlik sınıflandırma sonuçları e-Devlet üzerinden erişime açıldı…
09:32 KASKF Başkan adayı Mevlüt Ağra, “Ben değil, biz anlayışı ile şeffaf kararlar alınacak”…
09:16 Türkiye’nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde yüzde 5,6 artarak 9 milyar 451 milyon 244 bin dolar oldu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Jorge Jesus: Zor bir maç bizi bekliyor

Jorge Jesus: Zor bir maç bizi bekliyor
14 Ekim 2022
575
A+
A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve futbolcu Miguel Crespo, AEK Larnaca maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Jesus, “Rakibimizin gruptan çıkmak için ümidi var. Zor bir maç bizi bekliyor” dedi.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta maçında Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi AEK Larnaca ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe’nin teknik direktör Jorge Jesus, “Bu maçta iyi bir sonuç alıp, galip gelerek belki de gruptan çıkmayı garantileyeceğiz.” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus ve futbolcu Miguel Crespo, AEK Arena Stadı’ndan düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Jesus, zor bir maçın kendilerini beklediğini, rakiplerinin gruptan çıkma ihtimalinin olduğunu ve oynadığı maçlarda iyi sonuçlar aldığını hatırlattı. Yarın (Bugün) iyi bir oyun sergileyip, gruptan çıkabilmek adına galip gelmeyi umuyoruz.” diyen Jesus, zor bir maçın kendilerini beklediğine değindi.

“Bu kez çok fazla rotasyon yapma imkanımız yok”

Jesus, hem UEFA Avrupa Ligi hem de Spor Toto Süper Lig mücadele etmelerinden dolayı takımda bazı sakat oyuncuların olduğunu belirterek, daha önce olduğu gibi, çok fazla rotasyon yapma imkanlarının olmayacağını, birçok oyuncu sakatlıklar dolayısıyla İstanbul’da bırakmak durumunda kaldıklarını kaydetti.

“Gruptaki herkesin şansı hala devam ediyor”

Teknik direktör Jesus, Grubumuz çok dengeli bir grup, gruptaki herkesin şansı hala devam ediyor. Biz de yarın burada galip gelirsek, bizim için gruptan çıkma anlamında büyük bir adım olacak, bu yüzden buraya geldik. Yarın oynayacağımız maçta iyi bir sonuç alıp, galip gelerek belki de gruptan çıkmayı garantileyeceğiz. Biz bu maça sadece sportif çerçevede bakıyoruz, politik çerçevede bakmıyoruz.” dedi.

Luan Peres’in yaşadığı sakatlığın Attila Szalai’nin rotasyonunu zorlaştırdığına da değinen Jesus, yarın Attila’nın dinlenmesi için kararını yarın vereceğini belirtti. Jesus, Batshuayi’nin de bir hastalığı olduğunu ifade ederek, yarın durumuna göre maç kadrosunda olabileceğini söyledi.

AEK Larnaca’nın iyi motive olduğunu ve maçın kolay olmayacağına işaret eden Jesus, “Biz sahada uygulamak istediğimiz fikirleri değiştirmeyeceğiz. Şu anda rakibimizi daha iyi tanıyoruz, onlar da bizi daha iyi tanıyorlar. Biz buradan galibiyetle ayrılabilmek ve gruptan birinci çıkabilmek için her türlü şartımızın olduğuna inanıyoruz. diye konuştu.

“Bizim için en önemli ve en zor maç, bir sonraki maç”

Jesus, UEFA Avrupa Ligi’nin her geçen gün zorlaştığına ve geçmişe göre daha kuvvetli takımların olduğuna değinerek, şöyle devam etti:

Biz de şu anda adaptasyon sürecindeyiz, Avrupa’daki kimliğimizi tekrardan kazanmak istediğimiz bir dönemdeyiz. Biz buraya ilk geldiğimizde takım, ilk 100’de bile değildi, eğer şu anda yanılmıyorsam 70 küsurlarda olması gerekiyor. Öncelikle yapmamız şey, Avrupa’daki imajımızı tekrardan toparlayabilmektir. Final olarak değil, biz bu turnuvada oynadığımız maçlara, maç maç bakıyoruz. Bizim için en önemli ve en zor maç, bir sonraki maç.

“İyi hazırlandık ve bu maç için hazırız”

Crespo, İyi hazırlandık ve bu maç için hazırız, galibiyet için buraya geldik.” dedi.

Son haftalarda performansının artmasından memnuniyet duyduğunu kaydeden Crespo, yarışmacı bir oyuncu olduğunu, her zaman elinden gelenin en iyisini yapamaya çalıştığını ve takımına da faydalı olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Crespo, “Üst üste maçlar oynadım ama ben oynamaya her zaman hazırım. Takımın ne zaman ihtiyacı olursa, her zaman oynamak için hazırım.” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 14 Ekim 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.