enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:23 Altun’dan İsrail’e tepki: Çıldırmışlık halinin son tezahürü
15:03 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Johnny Depp Eski Eşine Açtığı İftira Davasını Kazandı

Johnny Depp Eski Eşine Açtığı İftira Davasını Kazandı
2 Haziran 2022
4.201
A+
A-

WASHİNGTON – UHA HABER / Jüri üyeleri, iki yıllık evlilikleri öncesinde ve sırasında birbirlerini taciz etmekle suçlayan Hollywood yıldızları Johnny Depp ve Amber Heard’ın iftira iddialarında karar verdi. Jüri davada Johhny Depp’i haklı buldu.

Washington’dan Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘Reuters’ kaynaklı haberine göre, Karar, Virginia eyaletinin Fairfax ilçesi adliyesinde yerel saatle 15.00’te açıklandı.

Karayip Korsanları“nın 58 yaşındaki yıldızı Depp, Heard’a 50 milyon dolarlık iftira davası açmıştı. Heard, 2018’in Aralık ayında Washington Post gazetesi için kaleme aldığı bir görüş yazısında kendisini “aile içi istismarı temsil eden toplumsal bir figür” olarak tanımlamıştı. Depp, yazıda ismi geçmese de Heard’ün kendisine iftira attığını savunuyordu

36 yaşındaki Heard ise Depp’in avukatı suçlamaları “aldatmaca” olarak adlandırdığında eski eşinin kendisini karaladığını söyleyerek 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.

Depp, Amber Heard’e veya herhangi bir kadına vurduğunu reddediyor ve ilişkilerinde şiddete başvuranın Heard olduğunu savunuyor.

Depp ve Heard, 2011 yılında “The Rum Diary” filminin çekimleri sırasında tanışmış ve 2015’in Şubat ayında evlenmişlerdi. Boşanmaları yaklaşık iki yıl sonra sonuçlandı.

Altı hafta süren davada Amber Heard’ın avukatları, müvekkillerinin gerçeği söylediğini ve yorumlarının ABD Anayasası’nın ek birinci maddesinde düzenlenen ifade özgürlüğü kapsamında korunduğunu savundu.

Dava boyunca jüri üyeleri çiftin kavgalarının kayıtlarını dinledi ve Depp’in kanlı parmağının fotoğraflarını gördü. Depp, 2015 yılında Heard’ün kendisine votka şişesi fırlattığında parmağının üst kısmının koptuğunu söyledi.

Heard ise Depp’in parmağını yaraladığını inkar etti ve Depp’in o gece ona bir içki şişesiyle cinsel tacizde bulunduğunu söyledi; Depp’e sadece kendini ve kız kardeşini savunmak için vurduğunu öne sürdü.

Tanıkların ifadeleri, sosyal medyada canlı yayınlandı ve geniş izleyici kitlelerini, çiftin sorunlu ilişkisiyle ilgili ayrıntıları dinlemek için ekran başına çekti.

Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri olan Depp, Heard’ın iddialarının kendisine “her şeye” mal olduğunu söyledi. Bu süreçte yeni bir “Karayip Korsanları” filmi beklemeye alındı ve Depp, “Fantastik Canavarlar” film serisinden çıkarıldı.

Kasaba Doktoru_680*100 banner

Depp, iki yıldan kısa bir süre önce, kendisini “eş dayakçısı” olarak etiketleyen İngiliz Sun gazetesine karşı açtığı bir iftira davasını kaybetmişti. Londra Yüksek Mahkemesi yargıcı, Depp’in Heard’a defalarca saldırdığına hükmetmişti.

Depp’in avukatları ABD’deki davayı, Washington Post’un basıldığı yer olması nedeniyle Fairfax ilçesinde açtı. Gazete, davalılar arasında yer almadı.

[UHA Haber Ajansı, 02 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.