enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmir’de yaşayan Konyalılar etkinlikte buluştu

İzmir’de yaşayan Konyalılar etkinlikte buluştu
8 Mayıs 2023
24
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ 14 Mayıs’ta Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birinin yapılacağını vurguladı.

UHA / İnternational News Agency

Üç dönem kuralı nedeniyle milletvekili adayı olmadığını belirten Dağ, “Seçimde İzmir ve Konyalı hemşehrilerimizin Türkiye’nin huzuru, birliğini ve beraberliğini bozacak bir durumla karşılaşmamak adına, inşallah istikrarın ve beraberliğini önemli olduğunu sandığa yansıtacaklarından hiç kuşkum yok.” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunu söyledi.

Konya’nın geçmişteki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği desteği hatırlatan Altay, “Konya’nın desteği sadece Konya sınırları içerisinde olan Konyalılardan ibaret değil. Onun için ben buradaki hemşehrilerimin de bu davaya en yüksek desteği vereceğine inanıyorum. İnşallah hep birlikte 14 Mayıs gecesini bir bayram havasına dönüştüreceğiz.” diye konuştu.

AK Parti İzmir milletvekili adayı da olan Eyyüp Kadir İnan, 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesindeki vatandaşların yardıma koştuğunu anlattı.

Konya’da yerel yönetimlerin başarılarını vurgulayan İnan, “İnşallah biz 2024 yılındaki yerel seçimlerin provasını 14 Mayıs’ta yapacağız. Aynı Konya gibi marka hizmetlerle İzmir’i buluşturacağız. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’mızla yeni bir zafere imza atacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak, Hamza Dağ’a, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın imzasını taşıyan Konyaspor forması hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.