enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:00 Ekonomide gözler mart ayına çevrildi
00:05 KAAN’ın yeni prototipleri sahnede: Neler değişti?
00:04 Kudüs Valiliği: İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da ramazan ayı hazırlıklarını engellemeye devam ediyor…
00:03 “Türkiye nükleer silah yapabilir”
00:02 İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağırıldı.
00:01 On bir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı, 18 Şubat Çarşamba günü kılınacak…
00:01 Sıcaklıklar önce düşecek sonra yükselecek
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gidecek
01:04 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:47 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:40 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:10 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:09 Kocaeli’n Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:09 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
00:01 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
10:13 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:53 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:49 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
00:45 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu’yu darbeden saldırgan yakalandı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu’yu darbeden saldırgan yakalandı
22 Ağustos 2021
299
A+
A-

UHA HABER / İstanbul Valiliği, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya saldıran zanlının yakalandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganın 1990 doğumlu S.O. olduğu tespit edilmiş ve saat 05.30’da Silivri ilçemizdeki adresinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve Sayın İsmail Buğra Kavuncu’ya geçmiş olsun diyoruz.” denildi.

Halk TV’de bir yayına katılan Kavuncu, program çıkışı Bakırköy’de bir kişi tarafından darbedildi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen saldırıda, Kavuncu’ya yönelen bir kişinin yumruk attığı görülüyor.

Yüzüne darbe alan Kavuncu yere düşerken, saldırgan yaya olarak olay yerinden kaçmıştı.

Akşener ve Kılıçdaroğlu’ndan tepki

İyi parti Genel Başkanı Akşener saldırı sonrası sosyal medya hesabından “İyi insanları susturamayacaksınız” mesajını yayımladı.

Kılıçdaroğlu ise ‘bunlar sökmez artık’ diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz. ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Marmaris’te de Halk TV’nin bir canlı yayınına saldırı olmuştu.

Gazeteci yazar Levent Gültekin de mart ayında Halk TV’nin Bakırköy’deki binasına giderken 15-20 kişinin yumruklu saldırısına maruz kalmış, vücudunun ve yüzünün çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralanmıştı.

EK Kaynaklar * EuroNEWS

[UHA Haber Ajansı, 22 Ağustos 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.