enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:55 Nizip Ticaret Odası’ndan (NTO) üyelerine, “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Programı”…
13:05 KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’den KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’a hayırlı olsun ziyareti!…
12:41 Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adayı Mevlüt Ağra bu kez Körfez ilçedeki kulüp başkanları ile bir araya geldi…
11:47 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “İki toplumun iki devlet şeklinde organize olması en anlamlı çözüm”…
06:58 Antalya’daki NEST Kongre Merkezi’nde düzenlenen NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı’ndan notlar…
00:36 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Devrin otomobilini (TOGG) hayata geçirmeyi biz başardık”
00:25 Yılın röportajı: Hollanda’ya gelmiş geçmiş en başarılı ve sempatik Türk kadını Günay Uslu…
12:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletimiz hiçbir gücün karşısında diz çökmez…
10:00 Türk Dış Politikaları Araştırma Merkezi’nin (TUDPAM) ‘Dış Bakış-Nisan 2025’ Dergisi yayımlandı…
09:57 Bilim sektöründe Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri: Pfizer
09:38 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut, “finansmana erişimi kolaylaştıracak çözümler üretilmeli”…
09:01 Geceyi kadim tarihiyle aydınlatan örenyerleri, ziyaretçilerini zamanda bir yolculuğa çıkaracak…
08:20 ManpowerGroup, 2025 yılı iş gücü trendlerini açıkladı…
06:59 Upcycle İstanbul Art&Design Festival başladı…
06:58 THY Amsterdam Müdürü Şerafettin Ekici Hollanda’daki Havayollarının En Yüksel Kurulu’na Yönetim Kurulu üyesi seçildi…
06:54 Innosa’dan belediyelere akıllı çözüm: InoKent ile Akıllı Kent Yönetimi…
06:53 “Türkiye’de dana eti fiyatı son beş yılda 9,5 kat arttı. Dünya genelinde ise bu artış son 60 yılda ancak 8,5 kat oldu.”
01:23 Masdaf, nisan ayında elektrik tüketiminin yüzde 75’ini GES’ten karşıladı…
01:14 Erdoğan: Terörsüz Türkiye ile en büyük eserimizi inşa ediyoruz…
01:00 NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı’ndan notlar!..
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İtibarına jilet atan Mesir Macunu! CHP’nin başındaki yönetim meşru mu?

İtibarına jilet atan Mesir Macunu! CHP’nin başındaki yönetim meşru mu?
23 Nisan 2025
14
A+
A-

* tv100 yazarı Fuat UĞUR, köşesine taşıdığı “İtibarına jilet atan Mesir Macunu! CHP’nin başındaki yönetim meşru mu?” başlıklı yazısında, “Amerika’da iç savaş çıktı çıkacak” hatırlatmasında bulunuyor…

* Detayı haberimizde!…

UHA / İnternational News Agency

Fuat Uğur Yazdı: 6 Şubat… Ölüm-Hayat | Meclis Kulisi - Haber PortalıİSTANBUL, 23 NİSAN 2025 – tv100 yazarı Fuat UĞUR,  Başkan Donald Trump tüm paradigmaları değiştirirken KÜRESEL ÇETE’nin de Amerika Birleşik Devletleri’nde hem de dünyada harekete geçtiğine dikkat çekiyor.

Trump karşıtı gösterilerin başladığını hatırlatan yazar UĞUR,” İlginçtir Pikachu’yu orada da görüyoruz. Bir diğer hedef de Donald Trump’la birlikte hareket edecek ülkeleri zayıflatmak. Türkiye o ülkelerin arasında. CHP’nin başındaki yönetim ve çakma Cumhurbaşkanı adayı ile bunu yapmak istiyorlar” diyor.

Fuat UĞUR yazısında, bir yandan da CHP’nin içini dizayn ettiklerini, bunun stratejik bir hamle olduğuna vurgu yapıyor.  UĞUR, Çünkü istedikleri adam tutuklu. Yeniden Sözcü gazetesi ve televizyonuna dönen Yılmaz Özdil’e göre CHP yönetimi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı gözden çıkarmış durumda ve MESİR MACUNU’nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak istiyor” şeklinde yorumluyor.

tv100 yazarı Fuat UĞUR, şunları aktarıyor:

“Mesir Macunu dediği Manisalı Özgür Özel. Ancak Özgür Özel eminim mesir macunundan daha etkili karışımları yapmayı biliyordur İKTİDAR için. Ne de olsa Eczacı değil mi? Nitekim Kayyum korkusuyla organize ettiği olağanüstü kurultayda kendisini seçtirirken yaptığı konuşmaya dikkat. CHP’deki gücünü tahkim etmek için adım adım ilerliyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ekrem İmamoğlu ile ilgili yargısal sürece Donald Trump ile konuşarak karar verdiğini söylemesinin sebebi de “Cambaza bak” politikası.”

38. KURULTAY’IN İPTALİ VE KAYYUM

Fuat UĞUR yazısında,38. kurultayın iptali ve kayyum konusuna da değiniyor ve “Ama Olağanüstü Kurultay’daki çarşaf listeyle zaten çarşafa dolanmış durumdalar” diyor.

“Hem İstanbul kongresi hem de 38. Kurultay’ın iptali için açılmış üç dava var.” diyen yazar UĞUR, Bu konuda şeffaf ve kamuoyuna açık bir hukuksal süreç işlemekte belirterek, “Eldeki deliller çok güçlü. İsteyen herkes dava süreciyle ilgili belgelere ulaşabiliyor. Tabii CHP avukatları da. Sadece İstanbul il Kongresi değil, açılan davalar sonuçlandığında 38. Kurultay da iptal edilebilir ve tüm delegeler yok hükmünde sayılabilir. Bu da geçen pazar günü yapılan Olağanüstü Kurultay’ın iptalini gündeme getirebilir”

Konuştuğum hukukçulardan biri açıkça şunu söyledi:

“38. Kurultay’ın iptal edilmesi ihtimali o kadar yüksek ki şimdiden CHP’nin başında şu anda gayri meşru bir yönetimin olduğunu söyleyebiliriz”

CHP’nin başına KAYYUM atanmasının eli kulağında denilebilir.

Keir Starmer Haberleri - Son Dakika Yeni Keir Starmer Gelişmeleri

İTİBARINA JİLET ATMA PAHASINA ZIVANADAN ÇIKMAK

Bu yüzden Özel durmuyor ve dozu artırıyor. Tuttu bir de Erdoğan’a ‘CUNTACI’ dedi.

İngiltere Başbakanı Keir Starmer’den “Bizi yalnız bıraktınız, destek vermediniz, kendimizi terkedilmiş hissediyoruz” sözleriyle merhamet ve himmet dilenen Özgür Özel’in, bu sözleri nedeniyle kendisine “mandacı” denilmesine “cevap” olarak Erdoğan’a “cuntacı” saçmalığıyla saldırdığını anlıyoruz. Oysa Mandacılık CHP’lilere geçmişten kalan miras. Ataları olan İttihatçı Jön Türkler’in, Abdülhamit’ten kendilerini kurtaran Britanya’ya minnetlerini göstermek için İstanbul’a atanan İngiliz büyükelçisini Sirkeci Garı’nda karşılayıp arabasındaki atların yerine kendilerini koştuklarını, adamı onursuzca Tarlabaşı’ndaki elçiliğe kadar taşıdıkları tarih kitaplarında mevcut.

Onursuz bir neslin siyasi mirasçısı olmak zor.

Kendilerini cami önüne terkedilmiş çocuklar gibi hissettikleri aşikâr.

İtibarına jilet atma pahasına, sırf CHP’yi etrafında tahkim edebilmek için Cuntacı gibi tahkir edici sözlerle edep sınırlarını zorluyor, hatta dışına çıkıyor.

Altından koltuğunu çektiği eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da “Diktatör” diyordu. Sonunda Amerikan Newsweek dergisi dayanamadı “DİKTATÖRLER İKİNCİ TURA KALMAZ” diye kapak yaptı.

Joe Biden başkan olmadan önce yaptığı bir basın toplantısında “Erdoğan’ı bu kez darbesiz indireceğiz. Bunun için başta CHP olmak üzere tüm muhalefet partileriyle iş birliği içinde olacağız ve onların ittifak yapmalarına yardım edeceğiz” demişti.

Altılı Masa'dan açıklama: 6 Nisan sonrasında yapılacak erken seçime karşıyız | Euronews

ZOOM TOPLANTISI, “DEĞİŞİM” VE HANÇER DARBELERİ

Nitekim Kemal Kılıçdaroğlu kendini aday ilan ettirmek için tam da Joe Biden’ın istediği gibi Altılı Masa’yı organize etmiş ve son derece gürültülü bir kampanya sonucunda yine tarihi yenilgilerinden birini almıştı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan karşısında.

Her şey böyle başladı ve şaibeli 38. Kurultay’da iddialara göre dağıtılan akıllı telefonlar, delege yakınlarına sağlanan iş imkanları, pazar günü açtırılan dövizcilerden çantalarla dağıtılan paralarla 8 oy farkıyla genel başkanlığı kaybettirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun altından Genel Başkanlık koltuğu katakulli ile çekiliverdi.

Kılıçdaroğlu bunu hiç unutmadı ve hazmedemedi.

Ne yaptı?

Kendisinin siyaset yapma biçimi malum.

Gerçek düşüncelerini imalarla hissettirmek, açıklaması için sıkıştırılınca da eleştirilerini iktidara yönelterek kaçmak. Kılıçdaroğlu hep arkadan dolandı ve gerçeği sakladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'yeniden adaylık' açıklaması! Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'na gözdağı verdi | TGRT Haber

Son olarak televizyonlarda “Bu kurultay için şaibeli deniliyorsa cevabı verilmeli yoksa doğru kabul edilir” diye konuştu sanki kendisi orada yokmuş gibi. Ardından “Sırtımdan hançerlediler beni” dedi Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’i kastederek. Son olağanüstü kurultayda aday olacağı söylentilerine karşı Gökhan Zeybek’in “Aday olursa yüzüne tükürürler” hakaretine ise “Ben çalmadım, çalanların yüzüne tükürülür” sözleriyle ağır bir cevap verdi. Herkesin ittifak ettiği üzere sözlerinin muhatabı Ekrem İmamoğlu’ydu.

Mo - Netflix Series - Where To Watch

KILIÇDAROĞLU VE MO ADLI DİZİDEKİ O ŞARKININ MÜTHİŞ SÖZLERİ

Sizlere bir dizi tavsiye edeceğim. Şaşıracaksınız ama Netflix’te. MO adlı antisiyonist bir dizi. Komik, dogmalardan uzak, cesur ve çok tatlı bir hikâye. İsrail işgalinden kaçmış ve ABD’ye göçetmiş bir Filistinli aile; anne ve üç çocuğu 30 yıl sonra ülkelerine, yerleşimcilerin terör estirdiği ata topraklarına dönüyorlar. Kısa adı Mo olan Muhammed ve kardeşi Samir, annesiyle birlikte dayılarının evlerini ziyaret ediyorlar. Hasret giderdikten sonra Muhammed evin çatısında şarkı söyleyen dayısının yanına geliyor ve onu dinliyor. Dayısının şarkısı şöyle başlıyor:

“Hançer darbelerini bir alçak tarafından yönetilmeye yeğlerim.”

İsteyen istediği çıkarımı yapsın bu dizeden.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.