enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:48 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:43 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:39 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:32 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:32 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:29 İstanbul’un Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:18 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
00:11 Bakan Tunç: “Hedefimiz umudu onaran, hatayı düzelten, insan onurunu merkeze alan bir yaklaşımı hakim kılmaktır”
06:50 Sempozyum | Sosyal Panorama 2025: Türkiye’de Değişen Nüfus ve Ailenin Geleceği
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:50 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:48 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:43 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:40 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:39 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İş İnsanı Ceylan bir depremzede olarak Milletvekili Aday Adayıyım

İş İnsanı Ceylan bir depremzede olarak Milletvekili Aday Adayıyım
18 Mart 2023
168
A+
A-

AK Parti Adıyaman milletvekili aday adayı Canan Ceylan, CMC Gayrimenkul Anonim Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanlığı Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanlığı Şanghay İşbirliği Örgütü Uluslararası Ekonomik İşbirliği Kurumu Türkiye Daimi Temsilciliği Baş Danışmanlığı Uluslararası İnsan Hakları Koruma Komiserliği ve Türkiye Direktörlüğü Danışmanlığı görevlerini sürdürdüğünü belirterek, tecrübesini Türkiye Büyük Millet Meclisine yansıtacağını ifade etti.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, TDP Türkiye Değişim Partisi kurucusu, Ayrıca Kurucu Kadın Kolları Genel Başkanlığı yaptığını da ekledi.
Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı ve yıllarca birçok sivil toplum kuruluşunda başarıyla görev yapmış olan Canan Ceylan 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’den Adıyaman milletvekili aday adayı oldu.
14 Mayıs’ta tarihi bir seçim yaşayacakları bu sürece katkıda bulunmak ve millete hizmet etmek istediği için AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu ifade eden Ceylan, “Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutlayacağımız ve Türkiye’nin kuruluşunun 2’nci yüzyılın ilk adım atacağımız bu yılda millet olarak önemli bir kararın eşiğindeyiz. Millete hizmet yolunda 21 yıldır hizmet eden Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yolda yürümek için AK Parti’den Adıyaman’da milletvekili aday adayı oluyorum. Hem ülkemize hizmet etmek hem de Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremler sonrası büyük yıkımların yaşandığı Adıyaman’ı yeniden o güzel günlerine döndürmek için bu davaya gönül vermiş, bu davaya inanmış bir iş insanı olarak ilimizi mecliste temsil etmek adına bir yola çıkmış bulunuyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah ülkemizin her tarafına hizmetler yapmaya milletimizin gönlüne dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Seçime kısa bir süre kaldığını milletin sandıkta ülkenin geleceğine karar vereceğini söyleyen Ceylan, “Aday adaylığı sürecinin ardından partimizce adaylar belirlenecek ve daha sonra da aziz milletimiz sandığa gidip kararını verecek. Milletimizin her birinin oyuna talip olan bu kutlu davanın bir ferdi olarak bu süreçte çalışmaya devam edeceğiz. Bir yandan deprem sonrası milletimizin yaralarını saracağız bir yandan da ülkemizin yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıktan yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz zaferle çıkacaktır.” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.