enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Huzurevinde bayram neşesi

Huzurevinde bayram neşesi
30 Haziran 2023
19
A+
A-

 * Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kurban Bayramı’nın ilk gününü huzurevi sakinleriyle geçirdi.

* Huzurevlerinde genellikle bayram günlerinde yaşanan burukluğun yerini neşe alırken, Başkan Aktaş, sohbet ettiği huzurevi sakinlerinin hayır dualarını aldı.

Huzurevinde bayram neşesi

UHA / İnternational News Agency

Bursa’dan Sadullah ORGAN’ın haberine göre, Fethiye Dörtçelik Huzurevi’nde gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eşi Sevinç Aktaş ile birlikte katıldı.

Huzurevinde bayram neşesi

Huzurevi sakinlerine çiçek hediye edip, bayramlarını kutlayan Başkan Aktaş, odalarında istirahat eden huzurevi sakinlerini de ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Huzurevinde bayram neşesi

Huzurevi sakinleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Başkan Aktaş, “Bugün kurban bayramının ilk günü, bu vesileyle hem tüm şehir insanımızın hem de milletimizin, İslam âleminin kurban bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Allah kestiğimiz kurbanları, yaptığımız ibadetleri dergâhı izzetinde en güzel şekilde kabul eylesin. Bugün eşim ile birlikte huzurevindeyiz. Kurban vekâletimizi verdikten sonra sabah kahvaltısını çok kıymetli huzurevi sakinlerimizle beraber geçirmek istedik. Yatalak olan hastalarımızın da bayramını tebrik edip, hayır dualarını aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak çok değerli büyüklerimizi en güzel şekilde ağırlamanın derdinde her gün her saat hareket ediyoruz. Bugün de ilk tercihimiz tabi ki kıymetli büyüklerimiz oldu. Yaklaşık 150 huzurevi sakinimiz var. Onlarla bayramlaştık,  sohbet ettik, güldük, keyifli vakit geçirdik. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyor, herkese iyi bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Huzurevi sakinleri de bayramın ilk günü kendilerini ziyaret ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.