enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:56 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
08:12 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:57 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
03:57 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:56 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:48 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:46 Gazeteci Nevzat ÇİÇEK: Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:38 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:18 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:09 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hindistan Başkonsolosu Vinito’dan Kocaeli Ticaret Odası’na (KOTO) ziyaret

Hindistan Başkonsolosu Vinito’dan Kocaeli Ticaret Odası’na (KOTO) ziyaret
6 Haziran 2024
15
A+
A-

Hindistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Shri Mijito Vinito, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çuhadar ve Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Yıldırım ile birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette, olası işbirlikleri ile karşılıklı yatırım fırsatları görüşüldü.

KOTO üyelerinin dünya pazarlarındaki konumu ve potansiyeli hakkında detaylı bilgiler paylaşan Başkan Bulut, Başkonsolos Vinito nezdinde, Hindistan iş insanlarını, Co- Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’ne davet etti.

İŞ GÖRÜŞMELERİ ETKİNLİĞİNE DAVET

Bu yıl 27 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan online iş görüşmesi etkinliğinin KOTO üyelerinin dünya pazarlarına açılan kapısı olduğuna işaret eden Başkan Bulut, “Makine imalatı, metal, metal işleme, plastik, kauçuk, elektrik-elektronik, otomotiv, otomotiv yan sanayi, kimya, ağaç mamulleri ve orman ürünleri, inşaat, yapı malzemeleri, gıda, bilişim, enerji, turizm, gayrimenkul, dayanıklı tüketim malzemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren iş insanlarını buluşturacak olan Co- Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliğimize, bu sektörlerde faaliyet gösteren ya da alım yapan Hindistanlı iş insanlarımızı bekliyoruz” dedi.(UHA Haber)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.