enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek

Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek
24 Şubat 2023
404
A+
A-

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

siyah kurdele deprem anlamı|TikTok AramaBugün yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğu kesimler ile zamanla Kıyı Ege’nin çok bulutlu, Artvin çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmur, Van çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Hava sıcaklıkları ülke genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Bugün dahil beş günlük periyotta yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. En yüksek sıcaklık değerlerinin Ankara’da 19, İzmir’de 21, İstanbul’da 14, Samsun’da 18, Antalya’da 23, Mersin’de 22, Diyarbakır’da 19 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek

Bugün yurt genelinde yağış beklenmezken, yarın Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimleri ile Marmara’nın kuzeybatısında yağış görülecek.

Pazar ve pazartesi günü Marmara’nın kuzeybatısı ve İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Ege’nin güney kesimlerinde yağış bekleniyor. Salı günü ise Marmara ve Ege’nin tamamında yağış etkili olacak. Kalan kesimlerde parçalı bulutlu hava tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.