enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Geleceğin Eğitimi 2025 Zirvesi ve Cumhuriyet Eğitime Katkı Ödülleri için geri sayım başladı

Geleceğin Eğitimi 2025 Zirvesi ve Cumhuriyet Eğitime Katkı Ödülleri için geri sayım başladı
12 Mart 2025
16
A+
A-

* Cumhuriyet gazetesinin köklü bilgi birikimi ve habercilik deneyimiyle hayata geçirilen Geleceğin Eğitimi 2025 Zirvesi, 26 Mayıs’ta Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleşecek.

* Eğitimde dijital dönüşüm, yapay zekâ destekli öğrenme modelleri, yeni nesil öğretim yaklaşımları ve sürdürülebilir eğitim politikaları gibi kritik konuların ele alınacağı zirve, eğitim ekosisteminin tüm paydaşlarını bir araya getirerek geleceğe ışık tutmayı amaçlıyor.

* Detayı haberimizde!

UHA / İnternational News Agency

Geleceğin Eğitimi 2025 Zirvesi, eğitim dünyasının profesyonelleriyle bir araya gelmek, sektörün önde gelen isimlerinden ilham almak ve yenilikçi çözümleri keşfetmek isteyenleri 26 Mayıs’ta Pera Müzesi Oditoryumu’nda buluşturuyor.

Alanında öncü isimlerin bir araya geleceği zirvede, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Yapay Zekâ Girişim Fabrikası CEO’su Barış Karakullukçu, fütürist ve ekonomist Ufuk Tarhan, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Cemal Taluğ, Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, gazeteci ve akademisyen Prof. Dr. Örsan Kunter Öymen gibi önemli konuşmacılar yer alacak.

Zirve kapsamında ayrıca, Cumhuriyet Eğitime Katkı Ödülleri töreni düzenlenecek. Eğitim alanında yenilikçi çözümler geliştiren, sürdürülebilir modeller oluşturan ve eğitime değer katan kişi ve kurumları onurlandırmayı hedefleyen bu prestijli ödüller, eğitim dünyasında fark yaratan projeleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

Cumhuriyet Eğitime Katkı Ödülleri başvuruları başladı
Eğitimde fark yaratan projelerin değerlendirileceği Cumhuriyet Eğitime Katkı Ödülleri için başvurular alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi 25 Nisan olarak belirlendi.

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://geleceginegitimi.net/

Ne zamandır Jabbar konserine denk gelmek istiyordum. Kısmet @kucukciftlikpark 'taki @istanbulwondervillage etkinliğineymiş. Konser alanının üstünü kapatmışlar ve üşümeden rahatça konseri izleyebiliyorsunuz. Konser alanı dışında atlı karınca, çarpışan ...
Haber* Sezin Bulum

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.