enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:43 Kuruluşunun 85. yılında Köy Enstitüleri…
14:33 Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmaraereğlisi’nde meydana gelen ve İstanbul’dan da hissedilen depremi değerlendirdi..
12:53 Trump’ın İlk 100 Günü
10:07 Afetten İhyaya Deprem Bölgesinde İki Yılın Muhasebesi…
08:03 “Yılın En İyi Televizyon Habercisi”Ödüllü gazeteci Ayşegül Ekinci, dünyayı dolaştı. Bu süreçte ise yaşam, varoluş ve ölüm konularında araştırma yapıp kitap yazdı….
07:59 Durumdan Vazife Çıkaramayanlar Rahatsız!…
06:41 İtalya’yla Yakalanan Pozitif İvme ve Avrupa’ya Yansıması
06:31 Halkı Kaybeden Sol, Kimi Kazandı?
06:28 Türkiye, terör örgütleri DEAŞ ve PYD/YPG’yi hedef alarak başlattığı Zeytin Dalı harekatı…
00:22 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Dijital Telif Yasası’nın Haziran ayında Meclis’e sunulacağını açıkladı…
00:08 Jeofizik Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, “Avcılar, Bakırköy ve Küçükçekmece gibi ilçeler kırmızı alarm bölgesinde yer alıyor”…
14:38 Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2024 verilerine göre en çok göç alan şehirler belli oldu…
10:41 Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı’nda su seviyesi yüzde 70’e ulaştı…
10:37 Erken teşhis ve uygun tedaviyle Ankilozan Spondilitte omurga hasarı önlenebilir…
10:12 Teröre Karşı Ters Asimetri: İstihbarat -II-
09:26 NOW TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle gündem yaratan Kızıl Goncalar dizisi için final kararı alındı…
09:21 Prof. Dr. ESİN SUZER, İzmir Körfezi’ndeki kirliliğin ardından alınan örneklerde amonyak ve çözünmüş oksijen seviyesi normale yaklaştı…
08:57 Araştırmacı-Yazar Muzaffer Ayhan Kara, Otizmli bireylerin farklı alanlarda karşılaştığı zorluklara dikkat çekti…
08:19 Türkiye’nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde yüzde 5,6 artarak 9 milyar 451 milyon 244 bin dolar oldu…
07:05 Hollanda’ya Türk göçünün 60. yılı röportajın 3. bölümü…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Eskişehir, yerli ve milli üretimdeki gücünü bu fuarda ortaya koyacak

Eskişehir, yerli ve milli üretimdeki gücünü bu fuarda ortaya koyacak
19 Mayıs 2021
804
A+
A-

UHA HABER / Eskişehir’in özellikle havacılık ve makine imalat sanayindeki gücünü ortaya koyacak olan Eskişehir Endüstri Fuarı, 9-12 Haziran 2021 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası-Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

Fuarda; Eskişehir, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Sakarya, Kocaeli ve yakın coğrafyadaki sanayi şehirlerinden 100’ü aşkın firma ve firma temsilciliğinin en yeni teknoloji ürünleri sergilenecek.

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ihracata dayalı sanayileşme modelini benimseyen Eskişehir’in ilk kez üretimdeki gücünü ortaya koyacak bir fuarı gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Fuar için kamu ve özel sektör el ele verdi

Havacılık ve makine imalat sanayinin üretim üslerinden olan Eskişehir, yepyeni bir fuara kavuşuyor.  Eskişehir’in ilk “Ar-Ge, Sanayi ve Teknoloji Fuarı” olan Eskişehir Endüstri Fuarı, 9-12 Haziran 2021 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası-Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Eskişehir Ticaret Odası iş birliğiyle düzenlenecek fuara, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de katkı veriyor.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan fuar, Eskişehir Ticaret Odası-Tüyap Fuar Merkezi’ndeki iki ayrı salonda toplam 12 bin metrekarelik kapalı alanda gerçekleştirilecek.

Fuarda; Eskişehir, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Sakarya, Kocaeli gibi sanayi şehirlerinden 100’ü aşkın firma ve firma temsilciliğinin en yeni teknoloji ürünleri sergilenecek.

ilhan-ersozlu – otomobil haberleri,güncel araç,car,TuanamedyaYerli ve milli üretim bayrağı dalgalanacak

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ihracata dayalı sanayileşme modelini benimseyen Eskişehir’de böyle bir fuar gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Eskişehir’de yerli ve milli üretim bayrağının gururla fuarda dalgalanacağını belirten Ersözlü, “Havacılık ve imalat sanayi fuarımızın iki ana sektörü olacak. Birinci salonda havacılık sanayi ürünleri sergilenirken, diğer salonda imalat sanayisindeki önemli firmalar yer alıyor. Eskişehir aynı zamanda havacılık ve savunma sanayi alanında faaliyet gösteren firmaların merkezi. 1. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü, TEİ, TÜRASAŞ, İŞBİR Elektrik ve ALP Havacılık başta olmak üzere savunma sanayinde faaliyet gösteren firmalar fuarımıza katılıyor” dedi.

Yoğun ikili iş görüşmeleri olacak

Eskişehir Endüstri Fuarı’na, İstanbul, Ankara, Bursa, Konya, İzmir, Sakarya, Kocaeli, Manisa, Afyon, Kütahya, Bilecik, Uşak, Antalya, Samsun, Hatay, Balıkesir gibi şehirlerden yoğun ziyaretçi katılımı bekleniyor.

Söz konusu illerin ticaret ve sanayi odalarının, organize sanayi bölgelerinin ve teknoparkların üyeleriyle heyet organizasyonu düzenleyeceği ve bu heyetlerin fuarda özel oluşturulan alanlarda, katılımcı firmalarla dört gün boyunca ikili iş görüşmesinde bulunacağı belirtiliyor.

Uluslararası alım heyeti organizasyonu kapsamında yurt dışında 37 ülkeden 7 bin 542 potansiyel ziyaretçiye fuar daveti gönderildi. Fuara katılmak isteyen yerli ve yabancı ziyaretçiler MyTüyap mobil uygulaması üzerinden online davetiyelerini alarak fuarı gezebilecekler.

 

Yurt dışı ziyaretçilere online görüşme imkanı

Eskişehir Endüstri Fuarı’nın yurt dışı ziyaretçi ayağında ise hibrit fuar modeli uygulanacak. Yabancı ziyaretçiler, Business Connect Platformu’nu kullanarak yapılan eşleştirmeler sonunda, istedikleri katılımcıları platform üzerinden de ziyaret edip, online görüşme yapabilecekler.

Makine, havacılık ve otomotiv sektörlerindeki ana firmalar ile Ar-Ge firmaları, alt yükleniciler, tedarikçiler, yan sanayi firmaları, işletme teknolojileri, robot teknolojileri ve yurt dışından gelen alım heyetleri aynı organizasyonda bir araya gelecek. Fuarda, Türk markalı ana firmalar ile yan sanayi ve teknoloji üreten tedarikçilerin ikili iş görüşmelerinde (B2B) bulunabileceği bir platform da oluşturulacak.

Fuarda Sergilenecek Ürün Grupları

*Havacılık Uçak Sanayi

*Kaynak, Kesme, Delme Makineleri

*Beyaz Eşya Teknolojileri

*Takım Tezgahları

*Kalite Kontrol Sistemleri

*Gıda İşleme Makineleri

*Tren, Vagon ve Demiryolu Teknolojileri

*İstifleme

*Isıtma ve Soğutma Teknolojileri

*Demir – Çelik Sanayi Teknolojileri

*Enerji

*Tekstil Üretim ve Teknolojileri

*Üretim Makineleri

*Otomasyon

*Plastik ve Ambalaj Sanayi ve Teknolojileri

*İşleme Teknolojileri

*Elektrik

*AR-GE Firmaları

*Metal İşleme Makineleri

*Elektronik

*Tekstil Üretim ve Teknolojileri

TÜYAP Hakkında: Tüyap, Türkiye’nin ilk fuarcılık şirketi olarak 1979 yılında Bülent Ünal tarafından kuruldu. Türkiye’de fuarcılığın gelişiminin öncüsü olan Tüyap Fuarcılık Grubu kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde 1.801, yurt dışında ise 39 ülkede 197 fuar gerçekleştirdi. Geride bıraktığı 42 yılda Tüyap, 127 ülkeden 331 bin 643 firmaya hizmet verdi ve düzenlediği fuarlarda 213 ülkeden 66 milyon 255 bin 558 ziyaretçiyi ağırladı. Çin, Rusya ve Afrika’da ilk Türk ihraç ürünleri fuarlarını organize eden şirket, halen yılda ortalama 10 yurt dışı fuara Türk milli katılımı organize ediyor. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan Tüyap, profesyonel kadrosu ve 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli iş birlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 7 fuar merkezi ve 6 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları gerçekleştiriyor. Yeni dönemde ‘ticaret için önce sağlık’ mottosuyla fuarlarını düzenleyen Tüyap, Türk Standartları Enstitüsü’nün Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanan ilk fuarcılık şirketi olmanın sorumluluğuyla, dijital olanaklarını da seferber ederek hibrit fuarlar düzenlemeyi sürdürüyor.

HABER : Sinem Uyanık & İstanbul

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 19 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.