enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Erdoğan’ın Yunanistan’a tepkisi Yunan basınında

Erdoğan’ın Yunanistan’a tepkisi Yunan basınında
5 Eylül 2022
463
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan’a sert tepki gösterdi. Erdoğan, “Bak Yunan tarihe dön, çok daha ileri gidersen bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan’a bizim tek cümlemiz var, İzmir’i unutma” dedi. Yunan basınında manşet Erdoğan oldu.

Erdoğan, “Yunanistan`a bizim tek cümlemiz var: İzmir`i unutma.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın sözleri, Yunanistan`da geniş yankı uyandırdı. Yunan gazeteleri, açıklamaları son dakika notuyla okurlarına aktardı.

CNN: Yunanistan, İzmir`i unutma

CNN: Yunanistan, İzmir`i unutma
CNN Yunanca, “Erdoğan`ın Yunanistan`a doğrudan ve açık tehdidi: Yunanistan, İzmir`i unutma” başlığını kullandı. Haberde, “Erdoğan`ın Yunanistan`ın adalarına operasyon sinyali verdiği” şeklindeki not aktarıldı. Erdoğan`ın söz konusu açıklamalarının, “Yunanistan`ın NATO içinde değeri yoktur.” ifadesinin ardından geldiğine dikkat çekildi.

Yunanistan`ı doğrudan tehdit etti

“Yunanistan`ı doğrudan tehdit etti”
“in.gr” adlı internet sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Yunanistan`ı “doğrudan tehdit ettiğini” yazdı. Erdoğan`ın, “Ankara vakti geldiğinde ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu” vurguladığına işaret edildi.
Erdoğan`ın sözlerini aktardılar: Bir gece ansızın gelebiliriz
Erdoğan`ın sözlerini aktardılar: Bir gece ansızın gelebiliriz
“parapolitika.gr” adlı internet sitesi de “Yunanlılar, İzmir`de olanları unutmayın” manşetini attı. Haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın, “Ey Yunan, tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. Bir gece ansızın gelebiliriz. Adaları işgal etmeniz bizi bağlamaz. Vakti zamanı geldiğinde gereğini yaparız” dediği belirtildi.
Kathimerini: Bedeli ağır olur
Kathimerini: Bedeli ağır olur
“Erdoğan: Yunanistan`a doğrudan tehdit” diyen Kathimerini, Samsun`da konuşan Erdoğan`ın, Atina`yı “Bedeli ağır olur.” ifadesiyle uyardığını aktardı. Ayrıca Erdoğan`ın, TEKNOFEST`teki konuşmasından, “Kimin dostumuz, kimin bize karşı olduğunu iyi bilmeliyiz. Oradan S-300`lerle bizi tehdide kalkışıyor mu? Ey Yunan, tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur.” notları paylaşıldı.
Skai: Bu gençlik, bir asır önce düşmanı denize döktü
Skai: Bu gençlik, bir asır önce düşmanı denize döktü
Skai televizyonu, “Yeni tehditler: Bir gece ansızın gelebiliriz” ifadesini kullandı. Haberde, “Türkiye Cumhurbaşkanı, Yunanistan`a `Tarihine bak` çağrısı yaptı. `Aşırıya kaçarsanız bedeli çok ağır olur` diye uyardı.” denildi. Erdoğan`ın konuşmasındaki, “Bu gençlik, bir asır önce milli mücadeleyi zafere ulaştırmış, düşmanı denize dökmüştü.” ayrıntısına yer verildi.
Proto Thema: Eşi görülmemiş bir meydan okuma
Proto Thema: Eşi görülmemiş bir meydan okuma
“Türk Cumhurbaşkan`ından eşi görülmemiş bir meydan okuma” ifadesine yer veren Proto Thema, “Yunanistan`ın işgal altındaki adaları bizi bağlamaz, zamanı gelince ne gerekirse yaparız.” ayrıntısını aktardı. Öte yandan Erdoğan`ın, ekonomi alanında verdiği “Çılgın Türkler büyüyerek yoluna devam ediyor.” mesajına vurgu yapıldı.
ERT: Tarihe bir bakın
ERT: Tarihe bir bakın
Yunan devlet televizyonu ERT, Erdoğan`ın, Ege`deki hava sahası ihlalleri nedeniyle Yunanistan`ı uyardığını aktardı. Uyarılarını sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın “Tarihe bir bakın. Daha ileri giderseniz, ağır bir bedel ödersiniz.” dediği kaydedildi.

[UHA Haber Ajansı, 05 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.