enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
00:17 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda konuştu…
00:14 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:12 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
00:06 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
00:04 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
00:01 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
10:55 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:32 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
09:22 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:11 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Erdoğan’ın Antalya tanıtım afişlerini CHP’li büyükşehir basıp meydanlara asacak

Erdoğan’ın Antalya tanıtım afişlerini CHP’li büyükşehir basıp meydanlara asacak
1 Ocak 2023
452
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, toplu açılış törenine katılmak amacıyla 7 Ocak Cumartesi günü Antalya’ya gelecek olması dolayısıyla tanıtım afişlerini hazırlama görevi CHP’li büyükşehir belediyesine verildi.

Antalya’dan TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın haberine göre, Antalya Valiliği tarafından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişiyle ilgili kentte hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Valilik, resmi bir yazıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hem ili ziyaret edeceğine ilişkin, hem de toplu açılış tören alanına asılacak afişlerin basım işlerini yapmasını istendi.

Valilik yazısında ayrıca, afişler ve tanıtım için belediyenin kullanımında olan bilboard ile led ekran gibi açık hava reklam mecralarının kendilerine tahsisi talebinde bulundu.

Büyükşehirden ayrıca Erdoğan’ın şehre geleceğini duyuran afişlerin çevre yolu ve şehir merkezinde bulunan üst geçitlere asması istendi.

Valilik, toplu açılış töreninin gerçekleştirileceği alanda sahne kurulumu için yine büyükşehirden iki adet sepetli aracın 2 gün boyunca hazır bulundurulması talimatını da aynı yazıda bildirdi.

Bu arada, valilik yazısında ilçe belediyelerinden de kullanımlarında olan bilboard ve led ekranlar talep edildi, buralara Erdoğan açılış ile ilgili tanıtım afişlerinin gireceği vurgulandı.

Valilik yazısında, belediyelerden herhangi bir aksaklığa mahal vermemeleri gerektiği vurgulandı.

Bu konuda, hem büyükşehirin, hem de diğer belediyelerin tavrı önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

[UHA Haber Ajansı, 01 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.