enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
00:57 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
00:55 Alexis Anne-Braun ile Sanat ve Mimarlıkta Anlamın İnşası Konferansı
00:53 İran’dan ABD’nin Venezuela kararına kınama
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü’ne ilişkin mesaj yayımladı…
00:50 Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu : “Terörsüz Türkiye” Bahanesiyle Bölücülük
00:48 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:48 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Bu sadece Kocaeli’nin değil, tüm bölgenin su felaketidir”
00:42 Filistinli Hind Rajab’ın hikayesini anlatan “Hind Rajab’ın Sesi” filmi
00:35 ABD Başkanı Trump, Ukrayna-Rusya Savaşı’yla ilgili Avrupalı liderlerle kapsamlı görüşmeler yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ENYAKIT, Yeni şarj istasyonunu Grand Millennium Hotel’ de açtı 

ENYAKIT, Yeni şarj istasyonunu Grand Millennium Hotel’ de açtı 
3 Haziran 2024
63
A+
A-

Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, ‘her 200 kilometrede bir şarj istasyonu’ hedefine hızla yaklaşıyor.

UHA / İnternational News Agency

EPDK'dan Türkiye'nin ilk elektrikli şarj ağı işletmeci lisansı – En Yakıt

Araç sahiplerinin sesine kulak veren şirket son olarak Adana-İstanbul yolu üzerindeki Grand Millennium Konya Hotel’ de elektrikli şarj istasyonu kurdu.

Akaryakıt sektöründeki 35 yıllık tecrübesini elektrikli şarj istasyonlarıyla bu kez Konya’ya taşıyan ENYAKIT’ın yeni istasyonunda araç sahipleri aracını şarj ederken otelin yanında bulunan restoran-cafeden de faydalanarak vakit geçirebiliyor. 

ENYAKIT'tan Türkiye'nin ilk Elektrikli Taşıt Tanıma Sistemi: En-ix teknolojisi – En Yakıtİstasyon sayısı 120’yi geçti 

ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, “ENYAKIT olarak Türkiye’nin dört bir yanını, tamamı Yüksek Hızlı (DC) şarj istasyonlarımızla kapsamaya devam ediyoruz. Edirne’den Cizre’ye, Samsun’dan Antalya’ya elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz hizmet veriyoruz. Ülkenin yüzde 80’inin kapsayan 120’yi aşkın şarj istasyonumuza bugün çok önemli bir konumda, bir yenisini daha ekledik” dedi. 

Vatandaşı dinliyoruz 

Şenses, bundan sonra da araç sahiplerinin sesine kulak vererek ihtiyaç olan lokasyonlarda şarj istasyonlar açmaya devam edeceklerini söyledi. Tayfun Şenses, Türkiye’nin elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan ilk firma olan ENYAKIT’ın lisansı bulunan 176 firma arasında da tüm ağı yüksek hızlı DC olan ilk ve tek firma olduğuna dikkat çekti. 

İstasyonlar yaygınlaşacak 

Çevresel endişeler ve yakıt maliyeti elektrikli araçlara olan talebin her geçen gün artacağına dikkat çeken Şenses kendilerinin de bu doğrultuda şarj altyapısı daha da yaygınlaştıracaklarını söyledi. Şenses “Türkiye’nin yüzde 80’inin, elektrikli araç ile 300 kilometre menzile kadar seyahat edebilen yüksek hızlı şarj ağını son bir yılda kuran ENYAKIT, bu menzili 200 kilometreye kadar hızlıca düşürmeyi hedefliyor” dedi. 

***

ENYAKIT, akaryakıt sektöründe 35 yıllık tecrübesi bulunan Akcan Holding bünyesinde 2020 yılında kurulmuştur. Türkiye’nin elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan İLK firma olan ENYAKIT, lisansı bulunan 140 firma arasında da tüm ağı yüksek hızlı DC olan İLK ve TEK firmadır. ENYAKIT, Türkiye’de İLK defa en-ix teknolojisine sahip bir sistemle QR ve RFID kullanmadan ikmal gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin EN iyi uzman satış kadrosu ve EN kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkan EN YAKIT, sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak, “Maliyet Avantajı Sunan, Müşteri Memnuniyeti Odaklı ve Güvenilir” olma hedefi doğrultusunda Türkiye’de ilk defa yeni nesil enerji ikmalcisi ve ödeme aracı olarak adlandırılan cep telefonu uygulamasını hayata geçirmiştir. Ayrıca, kullanıcı dostu uygulamasında elektrikli araç kullanıcılarına yaptıkları alım miktarına göre kademeli indirim sağlayan İLK firmadır. ENYAKIT’ın vizyonu bulunduğu sektörde gelişen teknolojiyi de kullanarak hizmet ve ürün kalitesi ile tüketicinin birinci tercihi olmaktır. ENYAKIT’ın misyonu ise müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve bulunduğu sektörlerde liderliği sürdürmek için durmadan çalışmak olarak belirlenmiştir.  ENYAKIT, tüm şarj ağını minimum 180 kw güce sahip cihazlar ile genişletmektedir Türkiye’nin yüzde 80’inin, elektrikli araç ile 300 kilometre menzile kadar seyahat edebilen yüksek hızlı şarj ağını son bir yılda kuran ENYAKIT, bu menzili 200 kilometreye kadar hızlıca düşürmeyi hedeflemektedir.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.