enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Dünyadan kısa kısa!

Dünyadan kısa kısa!
13 Mayıs 2024
48
A+
A-

13 Mayıs Pazartesi sabahından günaydın.

UHA /  İnternational News Agency

onurkan avcı (@avcionurkan) / X

Onurkan AVCI, Editör,10Haber

  • İsrail’in Refah işgali tepki toplamaya devam ediyor. Mısır Lahey’deki soykırım davasına dahil olmaya karar verirken Washington “Operasyonu durdurursan Hamas liderlerinin yerini söylerim” teklifinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da İsrail’e sert ve Gazze eylemlerine sert müdahale eden Avrupa ülkelerine tepki gösterdi. Erdoğan “Hamas ile yakın temas halindeyiz” derken MİT Başkanı İbrahim Kalın da Katar’da Hamas’ın Siyasi Büro lideri İsmail Haniye ile görüştü. Gazze’de Filistinlilerin canlarını kurtarmak için kaçacağı bir yer kalmadı ve birçok ülkenin Gazze diplomasisi baş döndürücü şekilde hızlandı. Dış haberler servisimiz ise hepsini en berrak kompozisyonla sizin için bu haberde toparladı.
  • Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 12 yıldır savunma bakanı olan Sergey Şoygu’yu görevden alarak yerine ekonomist ve eski Başbakan Yardımcısı Andrey Belusov’u getirdi.
  • Afganistan’da son zamanlarda şiddetli yağmurların tetiklediği sel faciasında 300’den fazla kişi hayatını kaybederken, 1600’den fazla kişi yaralandı. Yılbaşından beri yaşanan deprem ve sellerin yarasını kapatamayan Afganistan’ı zor günler bekliyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.