enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Dünya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eyleme geçme çağrısına kulak vermeli”

“Dünya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eyleme geçme çağrısına kulak vermeli”
24 Eylül 2021
328
A+
A-

UHA HABER / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için New York’a yaptığı ziyareti tamamlayarak Türkiye’ye hareket etti. Erdoğan’ın yoğun temaslarına ilişkin açıklamayı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptı.

Mustafa Kemal Atatürkİletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından İngilizce yaptığı açıklamada,
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afganistan, Suriye ve Libya başta olmak üzere birçok kriz bölgesine yardımcı olmak adına, Türkevi’nde çok sayıda ikili görüşmeye ev sahipliği yaptığını ifade etti.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan her fırsatta uluslararası işbirliği ve dayanışmanın önemini vurguladı” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın, salgın, göç ve iklim değişikliği gibi küresel konuda uluslararası topluma örnek liderlik sergilediğini vurguladı.

“Diplomatik başarılar sağladık”

Altun, Cumhurbaşkanı’nın temaslarında özellikle Afganistan’ın istikrara kavuşturmaya yardımcı olma arzusunun altını çizdiğini belirterek, “Erdoğan, Türkiye’nin Afganistan’a barışı getirme noktasında yardım etmeye hazır olduğunu dile getirdi” dedi.

New York ziyaretinin diplomatik başarılar sağladığını ifade eden Fahrettin Altun, dünyayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eyleme geçme çağrısına kulak vermeye davet etti.

[UHA Haber Ajansı, 24 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.