enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

DoktorTakvimi, Best Workplaces in Technology™ 2023 listesine girdi

DoktorTakvimi, Best Workplaces in Technology™ 2023 listesine girdi
2 Eylül 2023
13
A+
A-

ajle

Türkiye’nin en büyük online sağlık platformu DoktorTakvimi, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen Best Workplaces in Technology™ 2023 listesinde, teknoloji şirketleri arasında kendi kulvarında en iyi işveren seçildi.

UHA / İnternational News Agency

İnterneti kullanarak sağlık araştırması yapan hasta ve danışanlarla randevularını online bir şekilde yönetmek isteyen hekim ve uzmanları buluşturan DoktorTakvimi, Great Place to Work “Best Workplaces in Technolog 2023” listesinde yerini aldı.Daha önce Great Place to Work® Türkiye, Best Workplaces for Millennials 2023 “Y Kuşağı için En İyi İş Yerleri” listesine de giren DoktorTakvimi, Best Workplaces in Technolog 2023 listesinde 100 – 249 çalışan kategorisinde bir numara oldu.

DOKTOR TAKVİMİ, GENÇ KUŞAK ÇALIŞANLAR İÇİN HARİKA İŞ YERLERİ ...“Amacımız çalışanlarımız için harika bir iş yeri yaratmak”DoktorTakvimi Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yurdun, “DoktorTakvimi olarak, tüm çalışanlarımız için mutlu hissedebilecekleri, güvenilir ve harika bir iş yeri yaratmak için çalışıyoruz. Ne mutlu bize ki bu kapsamda hayata geçirdiğimiz uygulamalar karşılık buluyor. Önümüzdeki yıllarda da Great Place to Work Enstitüsü tarafından oluşturulan listelerde yer almaya devam edeceğiz” dedi.Yüzde 85 oranında çalışan memnuniyetiTeknoloji sektörünün En İyi İşverenler listesinde yer alan şirketlerin çalışanları yüzde 85 oranında bulundukları organizasyonu yakın tanıdıklarına harika bir iş yeri olarak kesinlikle tavsiye ettiklerini ifade ediyor. Bu oran standart organizasyonlara göre yüzde 28 daha yüksek çalışan deneyimi anlamına geliyor. Liste şirketlerinin çalışanları yüzde 85 oranında başarı ve özel çabalarının yöneticileri tarafından takdir edildiğini ifade ederken, standart şirketlerde ise bu oran yüzde 44 olarak görülüyor.

DoktorTakvimi hakkında  İki Türk girişimci tarafından 2012 yılında kurulan DoktorTakvimi, 2014’te ticari faaliyetlerine başlamış ve elde ettiği başarılı sonuçların hemen sonrasında da pek çok ülkede faaliyet gösteren Docplanner Grubu’na satılmıştır. DoktorTakvimi.com, interneti kullanarak sağlık araştırması yapan hasta ve danışanlar ile randevularını online bir şekilde yönetmek isteyen hekim ve uzmanları buluşturan en büyük platformdur. DoktorTakvimi’nin sisteminde 191 binden fazla hekim ve uzman profili bulunmaktadır. Sistemi profesyonel olarak kullanan hekim, uzman sayısı ise yaklaşık 10 bindir. 250 özel sağlık kurumuna da hizmet veren DoktorTakvimi, aylık 9 milyon tekil ziyaretçi sayısına sahiptir. www.doktortakvimi.com Gazeteci*  Dilek Özcan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.