enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:37 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:15 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:12 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:11 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:10 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:07 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:06 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:05 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:04 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:03 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:03 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:01 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:00 Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı EHF Avrupa Kupası’nda çeyrek finalde
00:12 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:12 Haftanın SAHA Bülteni’nden özetler
00:09 Kültür-sanat odaklı haberler
00:09 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:09 Aposto.com’un Mimari-Arkeoloji haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Diyarbakır Annesi’nden Erdoğan’a: Senin sayende bu gücü bulduk

‘Diyarbakır Annesi’nden Erdoğan’a: Senin sayende bu gücü bulduk
11 Temmuz 2021
723
A+
A-

UHA HABER / İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır Annelerini ziyaretinde, kızı terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Türkan Mutlu ile sohbetini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün, 3 Eylül 2019’dan bu yana HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde dağa kaçırılan çocukları için oturma eylemi yapan aileleri ziyaret etti.

İletişim Başkanı Altun, Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kızı terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan anne Türkan Mutlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbetini içeren videoda anne Mutlu, PKK ve HDP’ye tepki gösterdi.

“Bu gücü 30 sene önce gösterseydik, bu kadar anne Türkiye’de böyle ağlamazdı. Biz bugün Allah’ın gücü ve senin sayende bu gücü bulduk.

Ben Ceylan’ımın 8 sene acısını çektim. HDP milletvekili diyor ki ‘Diyarbakır anneleri hep timsah gözyaşı döküyor’. Allah aşkına hangi anne çocuğu için timsah gözyaşı döker.

8 senedir PKK ve HDP ile mücadele ediyorum. Tek başıma dağa kadar gittim. Bir defa bile benim çocuğumun annelik hakkı için bana göstermediler. Benim Ceylan’ım o zalimlerin elinde.”

[UHA Haber Ajansı, 11 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.