enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:32 Selçuk İnan: “İçimizde Fırtınalar Koptu Ancak İyi Bir İş Çıkardık”
09:40 Gürlek ‘Erdoğan’ı dinliyor’ iddiasını yanıtladı: Milli güvenliğe saldırı niteliğinde iftira
00:47 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Bayrağımıza yapılan saygısızlığın affedilmesi mümkün değil”
00:41 4. Kadın Yüzler Festivali 8-21 Haziran’da İstanbul’da! 
00:31 Metin Külünk: Çapsız Muhalefet
00:17 Hantavirüs nedir, nasıl bulaşır?
00:07 Dışişleri Bakanı Fidan Hamas heyeti ile görüştü
21:22 MSD ve UNICEF Türkiye’den anne ve yenidoğanlara destek için iş birliği
19:33 Hayata Dokunan Raketler Projesi Kocaeli’de Umut Oldu
19:02  10 Mayıs Pazar günü oynanacak “final” tadındaki maçlarla belli olacak…
18:29 ASELSAN’ın Ünlü Konukları
09:33 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de
09:21 Özkan Yalım’dan Özgür Özel iddiası: Kurultay öncesi 1,2 milyon TL verdim
06:44 Kocaeli U-18 Takımları Türkiye Şampiyonası’na Veda Etti: Altyapıda Yeni bir Yol Haritası Şart
00:39 Fransa’nın “Stratejik Özerklik” İllüzyonu: Türkiye Olmadan Avrupa Güvenliği Mümkün Değil
00:14 Büyükşehir Belediye Araçları Zamdan Muaf Tutulsun!
11:56 Gülistan Doku dosyasında yeni deliller: Takip izi ve son mesaj belirlendi
11:08 Orta Doğu’daki sıcak gelişmelerin ve endişelerin gölgesinde altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi.
10:47 Hafta sonu hava nasıl olacak?
09:44 Cuma Hutbesi: “İbadetler, Bizi Rabbimize Yakınlaştırır”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Dış Bakış Cilt 3 Sayı 1 yayınlandı

Dış Bakış Cilt 3 Sayı 1 yayınlandı
9 Şubat 2026
34
A+
A-

* Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi (TUDPAM) tarafından yayımlanan “Dış Bakış” e-dergisinin Cilt 3, Sayı 1 sayısı kamuoyunun ve akademik çevrelerin erişimine açıldı.

* İşte detay!

UHA / İnternational News Agency

Yazım Kılavuzu - TUDPAM | Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi

ESKİŞEHİR, 09 ŞUBAT 2026 –  Türk Dış Politikası Dış Bakış - Cilt 3 Sayı 1 - TUDPAM | Türk Dış Politikası Araştırma MerkeziAraştırma Merkezi (TUDPAM) tarafından yayımlanan “Dış Bakış” e-dergisinin Cilt 3, Sayı 1 sayısı kamuoyunun ve akademik çevrelerin erişimine açıldı.

Uluslararası ilişkiler ve dış politika alanında güncel gelişmeleri analitik bir perspektifle ele almayı amaçlayan Dış Bakış dergisinin yeni sayısı, küresel sistemde yaşanan dönüşümleri ve Türkiye’nin bu dönüşümler içindeki konumunu çok boyutlu bir çerçevede değerlendirdi.

Akademik titizlikle hazırlanan sayıda, alanında uzman akademisyen ve araştırmacıların katkılarıyla oluşturulan analiz ve değerlendirmelere yer verildi.

Derginin imtiyaz sahipliğini Hüseyin Yeltin üstlenirken, editörlüğünü Mustafa Metin Kaşlılar yürütüyor.

Editoryal süreçte Simanur Şen, Anıl Uğur ve Görkem Berk Gedikli’nin katkılarıyla hazırlanan bu sayıda, hem akademik literatüre katkı sunmayı hem de politika yapıcılar ve dış politika takipçileri için nitelikli bir başvuru kaynağı oluşturmayı hedefleniyor.

TUDPAM, Dış Bakış dergisi aracılığıyla Türkiye merkezli dış politika okumalarını güçlendirmeyi, bilimsel üretimi teşvik etmeyi ve düşünsel tartışma alanını genişletmeyi sürdürüyor. Cilt 3, Sayı 1 bu yaklaşımın güncel ve kapsamlı bir yansıması niteliğinde.

Dış Bakış” dergisinin Cilt 3, Sayı 1 sayısına TUDPAM’ın resmî internet sitesi üzerinden erişim sağlanabiliyor.

https://tudpam.org/dis-bakis-cilt-3-sayi-1/

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hüseyin Yeltin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.