enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:42 İklim kriziyle bağlantılı aşırı hava olaylarından son 10 yılda 250 milyon kişi evlerini terk etti…
00:35 Gazeteci Mustafa Salman’ın, Küresel Gazeteciler Konseyi 5. Küresel Medya Çalıştayı izlenimleri…
00:34 Tarihi komisyon 18 Kasım’da toplanacak
00:28 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
00:16 Babam Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun!…
00:10 KO-MEK’te öğrenciydi, şimdi Rusça usta öğreticisi oldu; Ukrayna’dan Kocaeli’ye uzanan başarı hikâyesi
00:01 Romanya Dışişleri Bakanı Oana Toiu’nun Ankara Ziyareti ve Türkiye-Romanya Güvenlik İlişkilerinde Gelişmeler
22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin Kıbrıs davasındaki duruşunun her zaman net…
22:25 Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen “C130” tipi askeri kargo uçağında şehit olan askerlerin naaşları Ankara’ya getirildi…
12:47 MSB: Envanterdeki C-130 uçaklarının uçuşları tedbiren durduruldu
00:45 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
00:36 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:33 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
17:30 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
00:57 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’yla ilgili gerekçeli kararı açıklandı…
00:56 UHA / İnternational News Agency’ndan Veysel KAVRAYAN’ın Alanya notları…
00:48 ABD’nin Orta Asya Stratejisinde Yeni Dönem: C5+1’in Dönüşümü
00:45 Aon Türkiye 30.Yıl Risk Zirvesi’nde iş dünyasının gündemindeki ilk 10 risk paylaşıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

DEVA Partisinden Su Politikaları Derneği’ne (SPD) Ziyaret

DEVA Partisinden Su Politikaları Derneği’ne (SPD) Ziyaret
8 Eylül 2021
384
A+
A-

UHA HABER / DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı  ve Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu ve Birim Sekreteri Ali Gülseren Su Politikaları Derneği’ni Ziyaret Etti

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın (HPA NEWS)’den aktardığı haberinde, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette, Su Politikaları Derneği’nin kuruluş amacı ve çalışmaları konusunda bilgi verildi .

Su Politikaları Derneği (SPD) Başkanı Dursun Yıldız toplantıda, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı  ve Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu’nun,  Su Yasası Taslağı , Su Kaynakları Yönetiminin durumu, Su, Enerji, Çevre ve Gıda Güvenliği ile ulusal güvenlik ilişkisi, Su Yönetiminin kurumsal altyapı eksiklikleri ve Termik Santraller ve Su ihtiyacı, Çevre ve Su Politikaları ilişkisi gibi sorularını yanıtladı.

SPD Başkanı Dursun Yıldız, heyete SPD ‘nin Su Kanunu Taslağının  maddeleri ile ilgili görüş ve önerilerini içeren raporu, Su-Kömür-Enerji  ve Çöpe Giden Sularımız Raporlarını sundu. Ayrıca Su Güvenliği 2050 Kitabını imzalayarak takdim etti.

Yaklaşık 90 dakika süren toplantıda, Türkiye’deki Kuraklık, İklim Değişikliği ve Doğal Çevre Koruma politikalarının önemi ,su yönetiminde şeffaflık ve katılımcılık ile sivil toplum kuruluşlarının politika yapılması ve uygulanması konularında artan önemi konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, toplantının sonunda Su Politikaları Derneği (SPD) Başkanı Yıldız’a detaylı açıklamaları için teşekkür etti ve  SPD’nin çalışmalarını takip edeceklerini belirterek bağlantıyı sürdürmek istediklerini ifade etti.

(SPD) Başkanı Dursun Yıldız  da, SPD‘nin yerel, ülkesel ve bölgesel ölçekte Su-Enerji-Gıda ve Çevre güvenliği konularında bilgiye dayalı analiz çalışmalarını sürdüreceğini ve bu alanda elde ettiği sonuçları ilgili tüm kurum kişi ve kuruluşlarla paylaşmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Evrim Rızvanoğlu Kimdir :

Eğitimini California State Üniversitesi ve Florida International Üniversitesi’nde tamamladı. Amerika’daki çalışma hayatının ardından, Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren aile şirketinde 3. kuşak olarak aktif yöneticilik yapıyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine ek olarak, kadın istihdamını arttırmak amacı ile kurulan sosyal ticari projelerde girişimci oldu ve kadınların çalışma hayatındaki girişimlerini destekledi.

[UHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.