enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:27 Ömer Çelik’ten CHP’ye tepki: Saldırganlık bir siyaset biçimi değildir
17:55 Sosyal medyada suç örgütlerini öven 325 şüpheli yakalandı
13:55 Türkiye, Sudan konulu beşinci istişare toplantısına katıldı
10:48 100’ün Üzerinde Ülkeden Alıcılar, Bebek ve Çocuk Ürünleri İçin Geliyor
00:50 Bakan Göktaş, “Biz aynı aileye, farklı kapılardan ulaşan kurumlarız”
00:41 Ticaret Bakanlığı tüm gümrük işlemlerinde dijitalleşme ve şeffaflık konularında yeni adım attı…
00:40 Miraç Kandili bugün idrak edilecek
00:38 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:37 Hong Kong’da bulunan Sultan Boztepe, Türk Öğrenci Birliğinin kurulmasına öncülük etti…
00:26 Devlet Bahçeli: ABD Başkanı’nın savunduğu küresel çeteleşmedir
00:23 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut: “Kocaeli ihracatta gurur kaynağımız”
00:22 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:16 Araştırma: Dişlerinizin durumu erken ölüm riskinin habercisi olabilir
00:16 Upcycle İstanbul’un İlham Verici Topluluk Buluşmaları “Salon’dayız” Etkinlikleriyle Başlıyor
00:07 Özel haber: Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’dan ‘miadını doldurmuş’ İran rejimine karşı harekete geçme çağrısı
00:06 Diyanet İşleri Başkanlığı fitre miktarını belirledi
18:00 İran’daki protestolar: ABD veya İsrail’le çatışma ihtimali ne kadar yakın?
10:25 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2025’te 70 bin seyirciye ulaştı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

DEVA Partisinden Su Politikaları Derneği’ne (SPD) Ziyaret

DEVA Partisinden Su Politikaları Derneği’ne (SPD) Ziyaret
8 Eylül 2021
385
A+
A-

UHA HABER / DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı  ve Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu ve Birim Sekreteri Ali Gülseren Su Politikaları Derneği’ni Ziyaret Etti

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın (HPA NEWS)’den aktardığı haberinde, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette, Su Politikaları Derneği’nin kuruluş amacı ve çalışmaları konusunda bilgi verildi .

Su Politikaları Derneği (SPD) Başkanı Dursun Yıldız toplantıda, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı  ve Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu’nun,  Su Yasası Taslağı , Su Kaynakları Yönetiminin durumu, Su, Enerji, Çevre ve Gıda Güvenliği ile ulusal güvenlik ilişkisi, Su Yönetiminin kurumsal altyapı eksiklikleri ve Termik Santraller ve Su ihtiyacı, Çevre ve Su Politikaları ilişkisi gibi sorularını yanıtladı.

SPD Başkanı Dursun Yıldız, heyete SPD ‘nin Su Kanunu Taslağının  maddeleri ile ilgili görüş ve önerilerini içeren raporu, Su-Kömür-Enerji  ve Çöpe Giden Sularımız Raporlarını sundu. Ayrıca Su Güvenliği 2050 Kitabını imzalayarak takdim etti.

Yaklaşık 90 dakika süren toplantıda, Türkiye’deki Kuraklık, İklim Değişikliği ve Doğal Çevre Koruma politikalarının önemi ,su yönetiminde şeffaflık ve katılımcılık ile sivil toplum kuruluşlarının politika yapılması ve uygulanması konularında artan önemi konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, toplantının sonunda Su Politikaları Derneği (SPD) Başkanı Yıldız’a detaylı açıklamaları için teşekkür etti ve  SPD’nin çalışmalarını takip edeceklerini belirterek bağlantıyı sürdürmek istediklerini ifade etti.

(SPD) Başkanı Dursun Yıldız  da, SPD‘nin yerel, ülkesel ve bölgesel ölçekte Su-Enerji-Gıda ve Çevre güvenliği konularında bilgiye dayalı analiz çalışmalarını sürdüreceğini ve bu alanda elde ettiği sonuçları ilgili tüm kurum kişi ve kuruluşlarla paylaşmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Evrim Rızvanoğlu Kimdir :

Eğitimini California State Üniversitesi ve Florida International Üniversitesi’nde tamamladı. Amerika’daki çalışma hayatının ardından, Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren aile şirketinde 3. kuşak olarak aktif yöneticilik yapıyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine ek olarak, kadın istihdamını arttırmak amacı ile kurulan sosyal ticari projelerde girişimci oldu ve kadınların çalışma hayatındaki girişimlerini destekledi.

[UHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.