enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti
11 Eylül 2021
474
A+
A-

UHA HABER / Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Türkiye-Kırgızistan Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı için Kırgızistan’a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ne (KTMÜ) ziyarette bulundu.

Oktay’a ziyaretinde, T.C. Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşın Işıkgece,Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Nail Olpak eşlik etti.

Fotoğraf: TRT Haber

[Fotoğraf: TRT Haber]

Rektör Vekili Prof. Dr. Asılbek Kulmırzayev, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan ve Rektörlük Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Beşe tarafından karşılanan Fuat Oktay, Senato Salonu’nda ağırlandı.

Üniversitedeki gelişmeler konuşuldu

Prof. Dr. Asılbek Kulmırzayev, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a, KTMÜ ve üniversitedeki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Kulmırzayev, üniversite ve çeşitli kurumlarla ilgili temaslarda bulunmak üzere Kıgızistan dışında bulunan Rektör Prof. Dr. Alpaslan Ceylan’ın saygılarını iletti.

Fotoğraf: TRT Haber

[Fotoğraf: TRT Haber]

Fuat Oktay, üniversitedeki gelişmeleri takip ettiklerini ve gelişmelerden duydukları memnuniyetten bahsetti.

Asılbek Kulmırzayev’in Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a hediye takdiminin ardından çektirilen hatıra fotoğrafıyla ziyaret sona erdi.

[UHA Haber Ajansı, 11 Eylül 2021]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.