enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:51 Zorbalık üstüne zorbalık!
10:28 Gazze’de Ateşkesten Sonra Derinleşen Sessizlik “Gazze’de Her Şey En Ağır Haliyle Devam Ediyor”
07:32 Türkiye ile mücadele eden herkes kaybeder…
06:58 Ahmet Efendi Mescidi, Kocaeli Büyükşehir’le hayat buldu
06:38 AB Kapısı Letonya’dan Geçiyor: Oturum İzni Almanın Şartları Neler?
06:33 Hataylı çocuklara Karadeniz’de unutulmaz ara tatil deneyimi
06:32 Şifa, Tat ve Bereket: Kuru Üzümün Türk Mutfağındaki Yolculuğu
06:28 40 Yıllık dostluğun yaratıcısı Türk kahvesi dünyanın dört bir yanında görücüye çıktı
06:15 Hollanda Türklerinin övgü kaynağı olan kuzey Hollanda Emniyet Müdürü: Hamit KARAKUŞ
07:31 Türk savunma sanayisi, İnsansız hava araçlarında (İHA/SİHA) elde ettiği küresel başarıyı denizlere taşıdı
07:17 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, (TCMB) ocak ayına ilişkin “Sektörel Enflasyon Beklentileri” verilerini değerlendirdi.
07:14 2026 Kültür Yolu rotası belli oldu: 26 şehirde kültür sanat şöleni yaşanacak
06:24 Türkiye’de Bölgesel Tehdit ve Savunma Sanayi Politikası
06:17 Kocaeli Kuzuyayla’da kar keyfi kış masalına dönüştü
00:50 Çelik: PKK tüm uzantılarını feshetmeli
00:50 Geçmişten Günümüze Dışişleri Bakanlarımız | Yusuf Kemal Tengirşenk
00:44 Dışişleri Bakanı Fidan, bugün Türkiye’yi ziyaret edecek Fransız mevkidaşıyla güncel uluslararası gelişmeleri görüşecek
00:17 Şark Fatihi ve Yetimlerin Babası: Kazım Karabekir
00:06 AK Parti’ye katılımlar sürüyor
00:05 İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, gündeme dair açıklamalarda bulundu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bolu Belediyesi’ne ‘heykel’ yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bolu Belediyesi’ne ‘heykel’ yanıtı
17 Haziran 2023
20
A+
A-

ajle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heykelini yapmak için muvafakat isteyen Bolu Belediyesinden, heykelin maliyeti kadar meblağın Bolu’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine takdim edilmesini istedi.

UHA / İnternational News Agency

Altun: "F-35-ler we Patriotlar şertsiz ýagdaýda berilmelidir" diýdiİletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bolu Belediyesi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heykelini yapmak için istediği muvafakatla ilgili açıklama yaptı.

Altun, “Bolu Belediye Başkanı’nın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanması halinde Bolu’ya heykelini dikmek için talep ettiği muvafakat, hayatını halkına hizmete adamış olan Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından reddedilmiştir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, heykelin maliyeti kadar meblağın Bolu’da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara takdim edilmesini tensip buyurduğunu aktaran Altun, ilgili yazının,  İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın imzasıyla Bolu Belediyesi Başkanlığı’na gönderildiğini belirtti.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde siyasi ilkelerin ve değerlerin ayaklar altına alındığı bir muhalefet vasatına şahitlik ettiklerini vurgulayan Altun, “Görüyoruz ki Bolu Belediye Başkanı bu muhalefet vasatında ‘verdiği sözü’ tutma çabası içerisindedir. Ancak şunu belirtmek isteriz ki Sayın Cumhurbaşkanımız, aziz milletimizin imkân ve kaynaklarıyla kendi heykelinin yapılmasına karşıdır.” dedi.

“Eser ve hizmetleri Türkiye Yüzyılı’nın güçlü altyapısını oluşturacaktır”

Altun, şunları söyledi:

Sayın Cumhurbaşkanımızın 85 milyon vatandaşımız için ulaşımdan sağlığa, eğitimden enerjiye, bütün alanlarda ülkemizi görülmemiş hizmet ve eserlerle buluşturan vizyonu, aziz milletimiz tarafından büyük bir teveccühle karşılanmıştır. Millete hizmet yolunda ‘aşkınan koşan yorulmaz’ diyerek, hayatını halkına adayan Sayın Cumhurbaşkanımız, her daim alicenap milletimizin gönlünde ve dualarında olmayı en yüce mertebe bilmiştir. İnanıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımızın bu cennet vatan için büyük vizyonla ortaya koyduğu her eser, onun bugün ve yarın hayırla anılmasını sağlayacak birer nişane olacaktır. Onun bu eser ve hizmetleri aynı zamanda Türkiye Yüzyılı’nın güçlü altyapısını oluşturacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.