enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin açılışı,
00:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “TRT’miz sorumlu yayıncılığın zeminini büyütüyor”
00:48 İstanbul’da, Afganistan ile Pakistan arasında Türkiye ve Katar’ın ara buluculuğuyla, ateşkese devam kararı alındı…
00:45 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:29 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Şimdiden su konusunda çok ciddi tedbirler düşünmek zorundayız”.
00:28 Bolu’daki otel yangını davasında karar açıklandı
00:27 Merkez Bankası Papara’nın faaliyet iznini iptal etti
00:26 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İsrail’in uyguladığı soykırıma karşı dünyanın sessiz kalmasını eleştirdi…
00:21 Türkiye’nin yerli ve milli otomobil hayalini gerçekleştiren Togg, Avrupa’da ilk teslimatlarına başladı…
00:20 TRT Genel Müdürü Sobacı: Türkiye, denklemleri değiştiren bir aktör oldu
00:16 Yurt genelinde sıcaklıklar artacak
00:16 112 Acil Çağrı Merkezlerine 10 Ekim 2024-10 Ekim 2025 tarihleri arasında 96 milyon 919 bin 400 başvuru yapıldı…
00:13 PFDK’dan 149 hakeme “bahis oynama” gerekçesiyle men cezası
00:07 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında, gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’üne tutuklama talebi…
00:05 Kocaeli’nin Gebze ilçesinde çöken 7 katlı apartmanın yakınındaki bir bina daha tedbiren boşaltıldı…
00:02 Eski ehliyetlerini 1 milyon 799 bin 172 kişi yenileme işlemini yapmadı…
00:35 Sessiz çocuklar: Utangaçlık mı, sosyal kaygı mı?
00:32 18 bin tonluk akaryakıt farkı! Türkiye Petrolleri’ne operasyon
00:28 Hollanda seçimlerinde, işçi partisinin kaybında Türkiye’nin rolü var mı?
00:23 Avrupa Merkez Bankası, ticaret gerilimine rağmen büyüme sürerken faiz oranını yüzde 2’de tuttu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zincir marketler kendini ayarlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zincir marketler kendini ayarlayacak
14 Ağustos 2022
598
A+
A-

ÇORUM – UHA HABER / Çorum’da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. “Yerli ve milli silahlarımızla teröristlerin tepelerine biniyoruz” dedi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde yüzde 35’e varan indirim yapıldığını söyleyen Erdoğan, “Bazı zincir marketler de kendilerini buna göre ayarlayacak” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum’da toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Kalbi nasır tutmuş gafillere rağmen muhabbetimizi güçlendireceğiz. Millete hizmetten nasibi olmayanlara inat Çorum’la birlikte 81 vilayetimizin tamamına eserlerimizle mührümüzü vurmayı sürdüreceğiz. Bu heyecan sürdüğü müddetçe, bize durmak, duraklamak, rehavet yok.

Çorum’a gelirken elimiz boş gelmedik. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Güncel yatırım bedeli 3 milyar 263 milyon lirayı aşan 78 kalem eser ve hizmetin resmi açılışını bugün yapıyoruz.

Şehrimize modern bir stadyum kazandırma sözünü vermiştik, sözümüzü tuttuk 15 bin kişilik stadyumu sporcuların hizmetine sunduk.

Sevgili Çorumlu kardeşlerim, yarın partimizin kuruluşunun 21. yıldönümüne kavuşacağız. Şanı ve şerefiyle pazartesi günü kuruluşumuzu kutlayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zincir marketler kendini ayarlayacak

“Milletimizin dertlerine derman üretiyoruz”

Şurada bir poster görüyorum. 6’lı masa menüsü diyor. Herhalde siz bu menüyü görmüşsünüzdür. Bu menüde ne var; yalan çorbası, laf salatası, koltuk kebabı, kandil dolması, selo kahvaltısı var. Ne ararsan var.

Türkiye’ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık. Saldırılara maruz kalsak da hep daha iyi ve güzele ulaşmanın mücadelesini verdik. Yol, çevre, konut projeleriyle şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırdık. Gece gündüz demeden gayret gösterdik. Ülkemizin her karış toprağında mührümüzün olduğunu görüyoruz. Biz eser, hizmet üretiyor, milletimizin dertlerine derman üretiyoruz.

“Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyoruz”

Yeri geliyor Ukrayna’dayız yeri geliyor Rusya’dayız. Niye? Çünkü biz Türkiye’yiz. Terör bataklığını kurutmak için sınır ötesinde teröristlerin tepelerine tepelerine biniyoruz. Bunu da başkalarının silahlarıyla değil, kendi ürettiğimiz silah ve helikopterlerle yapıyoruz.

Türkiye’ye her alanda çağ atlattık. Hadiseleri tribünden seyretmek yerine çözüm üretiyoruz.

Televizyonda sondaj gemilerimizi izlediniz mi? 4 tane sondaj gemimiz var. Abdülhamit Han sıfır kilometre. Doğalgazı çıkarttığımız andan itibaren unutmayın bu ülke bambaşka olacak.

Şu kalan 10 ayda çalmadık kapı bırakmayacağız. Çorum’da sandıklar inşallah birer birer patlayacak.

Tarım Kredi Kooperatiflerinde indirim

40 çeşit üründe, Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi bir indirime gidiyoruz. Şekerinden pirincine kadar, zeytinyağı, ayçiçekyağı… Böylece piyasaları daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler de kendilerini buna göre ayarlayacak. Pazartesi raflara yansıyacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zincir marketler kendini ayarlayacak

“Türkiye’ye dair bir ideali olmayan muhalefetle karşı karşıyayız”

AdvertisementBay Kemal unutma, bu terör örgütlerinden sana yar olmaz. Bunların hepsini Gabar’da, Cudi’de, Tendürek’te nasıl yerle bir ettiysek bundan sonra da aynısını yapacağız. Bay Kemal ve arkadaşlarının bu durumunu gördükçe, CHP’ye oy veren vatandaşlarıma üzülüyorum. Bu CHP, terörle ve teröristlerle mücadelede parlamentoda ret oyu veren değil mi? Hırsının esiri olmuş, Türkiye’ye dair bir ideali olmayan muhalefetle karşı karşıyayız.

Çorum’u savunma sanayiinde öne çıkarıyoruz. Sungurlu OSB’de 6 milyarlık yatırımla barut, fişek, kapsül üretim tesisi kuruyoruz. 3 fabrikadan oluşan tesisin ilk etabı 2023 Mayıs ayında hizmete alınacak.

[UHA Haber Ajansı, 14 Ağustos 2022] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.