enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
00:29 RTÜK Başkanı Daniş: TRT, ülkemizin sesi, hafızası ve ortak değeri olmaya devam ediyor
00:22 Meteoroloji’den kritik uyarı: Sel, su baskını ve fırtınaya dikkat
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağlılara telefonla seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağlılara telefonla seslendi
14 Mart 2022
1.028
A+
A-

ANKARA, TEKİRDAĞ – UHA HABER / Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak Tekirdağlılara hitap etti. Vatandaşları 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışına davet eden Erdoğan, “Bu köprü gelecek nesillere en büyük miras olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorlu ilçesinde düzenlenen AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın aracılığıyla telefondan bağlandı.

Erdoğan, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın ana kademesiyle, kadın ve gençlik kollarıyla yeni bir dönemin başlamasına vesile olmasını diledi.

“2023’e Tekirdağ çok daha farklı bir şekilde girecektir”

“İstanbul’dan sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum” diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“Az önce Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile iki saat süren görüşme oldu, ardından Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Guterres ile bir görüşmem oldu. Rusya-Ukrayna arasındaki mevcut gelişmeleri değerlendirdik. Şimdi de sizleri selamlıyorum. Ve atacağınız adımlarla, yapacağınız çalışmalarla inanıyorum ki 2023’e Tekirdağ çok daha farklı bir şekilde girecektir.”

Erdoğan’ın bu ifadeleri üzerine salondan “inşallah” sesleri yükseldi.

“Bu köprümüz dünyanın ilk üç köprüsünden bir tanesi”

Tekirdağlıları 18 Mart’ta 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışına davet eden Erdoğan, şunları kaydetti:

“Tekirdağ’ı, muhteşem köprümüzün açılışında büyük bir katılımla bekliyorum. Orada sizlerle bir arada olmayı arzu ediyorum. Bu köprümüz dünyanın ilk üç köprüsünden bir tanesi. Bütün dünyayı hayran bırakacak böyle bir köprünün açılışı Tekirdağ için, çevre iller olarak Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İstanbul, İzmit bütün bu çevre için muhteşem bir açılış töreni olacak. Dolayısıyla bu törende hep beraber olalım istiyorum. Bu, gelecek nesillere, çocuklarımıza, torunlarımıza, en büyük miras olacaktır.”

Erdoğan, önceden Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinden geçişlerde sıkıntı yaşandığını belirterek, “Artık bu sıkıntıları bir kenara bırakıyoruz. Herkes arabasıyla ya da yük araçlarıyla rahatlıkla bu köprüden geçme şansını bulacaktır, yakalayacaktır. Türkiye’mize tüm insanlığa, milletimize, şimdiden hayırlı olsun diyorum. İnşallah 18 Mart’ta açılış töreninde de bir arada olacağız” diye konuştu.

Ardından salondan “Seni seviyoruz Cumhurbaşkanım” sesleri yükseldi.

[UHA Haber Ajansı, 14 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.