enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağlılara telefonla seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağlılara telefonla seslendi
14 Mart 2022
1.030
A+
A-

ANKARA, TEKİRDAĞ – UHA HABER / Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak Tekirdağlılara hitap etti. Vatandaşları 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışına davet eden Erdoğan, “Bu köprü gelecek nesillere en büyük miras olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorlu ilçesinde düzenlenen AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın aracılığıyla telefondan bağlandı.

Erdoğan, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın ana kademesiyle, kadın ve gençlik kollarıyla yeni bir dönemin başlamasına vesile olmasını diledi.

“2023’e Tekirdağ çok daha farklı bir şekilde girecektir”

“İstanbul’dan sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum” diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“Az önce Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile iki saat süren görüşme oldu, ardından Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Guterres ile bir görüşmem oldu. Rusya-Ukrayna arasındaki mevcut gelişmeleri değerlendirdik. Şimdi de sizleri selamlıyorum. Ve atacağınız adımlarla, yapacağınız çalışmalarla inanıyorum ki 2023’e Tekirdağ çok daha farklı bir şekilde girecektir.”

Erdoğan’ın bu ifadeleri üzerine salondan “inşallah” sesleri yükseldi.

“Bu köprümüz dünyanın ilk üç köprüsünden bir tanesi”

Tekirdağlıları 18 Mart’ta 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışına davet eden Erdoğan, şunları kaydetti:

“Tekirdağ’ı, muhteşem köprümüzün açılışında büyük bir katılımla bekliyorum. Orada sizlerle bir arada olmayı arzu ediyorum. Bu köprümüz dünyanın ilk üç köprüsünden bir tanesi. Bütün dünyayı hayran bırakacak böyle bir köprünün açılışı Tekirdağ için, çevre iller olarak Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İstanbul, İzmit bütün bu çevre için muhteşem bir açılış töreni olacak. Dolayısıyla bu törende hep beraber olalım istiyorum. Bu, gelecek nesillere, çocuklarımıza, torunlarımıza, en büyük miras olacaktır.”

Erdoğan, önceden Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinden geçişlerde sıkıntı yaşandığını belirterek, “Artık bu sıkıntıları bir kenara bırakıyoruz. Herkes arabasıyla ya da yük araçlarıyla rahatlıkla bu köprüden geçme şansını bulacaktır, yakalayacaktır. Türkiye’mize tüm insanlığa, milletimize, şimdiden hayırlı olsun diyorum. İnşallah 18 Mart’ta açılış töreninde de bir arada olacağız” diye konuştu.

Ardından salondan “Seni seviyoruz Cumhurbaşkanım” sesleri yükseldi.

[UHA Haber Ajansı, 14 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.