enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Uzman Çavuş İnak’ın babasıyla telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Uzman Çavuş İnak’ın babasıyla telefonda görüştü
20 Kasım 2022
208
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hiçbir zaman bu alçaklara, kafirlere vatan topraklarını inşallah bırakmayacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Uzman Çavuş İnak'ın babasıyla telefonda görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla görüştüğü Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak’ın babasına başsağlığı dileğinde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, şehit İnak’ın, Düziçi ilçesi Gümüş köyündeki ailesinin evinin önüne kurulan taziye çadırını ziyaret etti.

Şehidin annesi Hüsne, babası Ökkeş, eşi Emine İnak ve yakınlarıyla görüşen Kirişci, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Bakan Kirişci’ye sarılıp gözyaşı döken Baba İnak, “Ahmet gider Mehmet gelir, vatanımız var olsun.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sırasında kendisini arayan Bakan Kirişci’nin telefonu üzerinden şehidin babası Ökkeş İnak ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit babasıyla telefonda görüştü - Internet HaberCumhurbaşkanı Erdoğan, İnak’a başsağlığı dileyerek, şunları kaydetti:

“Başımız sağ olsun. Rabb’im cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın inşallah. Sizleri, annesini, eşini de inşallah cennetinde şehidimizle buluştursun. Ne güzel bir makam, mevki. Rabb’im inşallah kardeşimizin bu şehadetini sizlerin de makam-ı ali’ye ulaşmanıza vesile kılar. Rabb’im, Hanımefendiye de sabır nasip eylesin. En güzel makamda, Rabb’im inşallah o makamla bizleri de taltif eder. Bize ne düşüyorsa, Vahit Bey de orada hepsine hazırız. Elimizden geldiği kadar zaten bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da bunları yerine getirmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman bu alçaklara, kafirlere vatan topraklarını inşallah bırakmayacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun, sabrınızı arttırsın inşallah.”

İnak da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Kirişci, ziyaretinin sonunda şehit babasına Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucu 17 Kasım’da şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak’ın cenazesi, Cuma günü Osmaniye’de toprağa verilmişti.

[UHA Haber Ajansı, 20 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.