enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 ‘Yüzyılın Konut Projesi’nde ayrıntılar bugün belli olacak
00:54 CHP’nin kurultay tarihi belli oldu
00:53 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 günlük Kuveyt, Katar ve Umman Körfez turundan notlar!
00:47 Hollanda Açık Deniz Rüzgâr Enerjisi Çevrim Santrali Kurulumu İçin İhale Açıldı
00:43 ABD Başkan Yardımcısı Vance: Trump’ın politikası Batı Şeria’yı İsrail’e ilhak etmek değil
00:43 Prof. Dr. Mehmet Yüce: “Sayın İlham Aliyev’in Kazakistan ziyareti, Orta Asya jeopolitiğinde yeni “Türk ekseni”nin oluşum aşamasını göstermektedir”
00:38 Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) İhracata verdiği destekle büyüyor!
00:31 Ermenistan Başbakanı Paşinyan: “Ermenistan, Azerbaycan ve Türkiye arasındaki taşımacılığı sağlamaya hazır”
00:27 İlham Aliyev Macaristan Başbakanını tebrik etti
00:21 Türkiye ve Umman arasında medya, enformasyon ve kamu diplomasisi alanlarında mutabakat zaptı imzalandı…
00:19 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), Meclisi’nden Uras Ege ve Teoman için destek çağrısı
00:16 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vizyoner projesi, Bilimin yeni rotası UçakPark kapılarını açtı…
00:13 İstanbul Bayrampaşa İlçe Belediye Meclisinin belediye başkan vekili seçimi 26 Ekim 2025 Pazar günü yapılacak…
00:10 Geriatri Uzmanı Dr. Sibel Akbaş, “Palyatif bakımı yaşamı tehdit eden hastalıklarla mücadele eden hasta ve yakınlarının yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan bütüncül bir sağlık hizmeti”
00:06 Uygun fiyatlı uçak bileti bulmak artık sadece şansa bağlı değil. Uçak bileti alırken bilmeniz gereken gizli tasarruf yöntemleri!
00:02 Akıllı KOBİ Dijital Dönüşüm Konferansı Denizli’de KOBİ’leri Geleceğe Taşıyor
13:32 İsrail’in Gazze Soykırımı İki Şeyi Kanıtladı!
10:24 Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Özel’e, “Yüreğin yetiyorsa şimdi de su bidonuyla kürsüye çıksana”
08:30 Polonya’nın AB Göç Paktı’ndan Muafiyet Tartışması: Dayanışma mı Ayrıcalık mı?
08:28 “KKTC Cumhurbaşkanlığı Seçimleri; Doğu Akdeniz Dengesi ve Jeopolitik Yansımalar”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Provokasyonlarla vatandaşlarımızın huzurunu bozmaktan vazgeçin

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Provokasyonlarla vatandaşlarımızın huzurunu bozmaktan vazgeçin
25 Mart 2025
21
A+
A-

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Provokasyonlarla vatandaşlarımızın huzurunu bozmaktan vazgeçin. Cesaretiniz varsa yolsuzlukların, hırsızlıkların, alınan rüşvetlerin hesabını verin” dedi.

* Erdoğan: “Milletin sinir uçları ile daha fazla oynamayın”.

* Detayı haberimizde!

UHA / İnternational News Agency

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce birkaç kez yaptığı çağrıyı bugün Alman basınında İmamoğlu yorumları: Erdoğan korkuyor – DW – 20.03.2025tekrarladığını belirterek, şunları kaydetti:

“Provokasyonlarla vatandaşlarımızın huzurunu bozmaktan artık vazgeçin. Cesaretiniz varsa yolsuzlukların, hırsızlıkların, alınan rüşvetlerin, yapılan usulsüzlüklerin hesabını verin. Şayet yürütülen soruşturmadaki iddialara, tutuklanan kişilere her şeyiyle kefilseniz çıkıp bunu adam gibi açıkça söyleyin. Buna niyetiniz yoksa boşuna milleti germeyin. Milletin sinir uçları ile daha fazla oynamayın. Sadece sloganını değil zihniyetini de aldığınız, banka soyguncusu marjinal sol örgütleri polisimizin üzerine salmayın.

Sizler de 5 gündür görüyorsunuz. Öyle yüksek sesle bağırıyorlar ki aslında yaptıkları işe, söyledikleri söze, sergiledikleri tavra kendilerinin de inanmadığını hal diliyle ikrar ediyorlar. Doğru veya yanlış hiç fark etmez, sözüne ve eylemine inanan insanların duruşunun en küçük bir emaresi bile bunlarda mevcut değil. Biz bu riyakarlığa, FETÖ başta olmak üzere, ülkemizin başına musallat edilen örgütlerden, yıllarca gözümüzün içine bakarak yalan söyleyen uluslararası aktörlerden aşinayız. İnanmadan oynanan her oyun gibi bunların şovu da perde kapanınca bitecektir. İşte o zaman geriye dönüp baktıklarında, şayet zerre kadar saygıları kaldıysa, ülkeye ve millete yaptıkları kötülüklerden dolayı inanıyorum ki utanç duyacaklardır. Gerçi bugüne kadar böyle onurlu bir davranışlarına hiç şahit olmadık. Ama ülkenin geleceği ve selameti adına ümidimizi de yitirmek istemiyoruz.”

Türkiye’nin kaybedecek tek bir dakikasının bile olmadığını vurgulayan Erdoğan, “Bizim bu siyaset tüccarlarının kavgalarıyla ayak oyunlarıyla hırslarıyla ihtiraslarıyla oyalanacak vaktimiz de yok. Ana muhalefet partisi kadroları, eski genel başkanlarının o veciz ifadesiyle en iyi yaptıkları iş olan birbirlerini yemeye devam edebilir. Biz sadece işimize bakıyoruz, milletimize hizmete odaklanıyoruz. Biz ekonomisiyle, güvenliğiyle, savunmasıyla, demokrasiyle, adaletiyle güçlü bir Türkiye inşa etmeye odaklanıyoruz. İnşallah daha çok çalışacak daha çok üretecek sadece bugünün meselelerini çözmekle kalmayıp, Türkiye’yi yarının dünyasına çok güçlü biçimde hazırlayacağız.” diye konuştu.

CHP’nin yolsuzluk operasyonuna verdiği hukuku hiçe sayan tepkinin, diğer alanlarla birlikte ekonomide de temelsiz ve suni bir dalgalanmaya sebep olduğunu bildiren Erdoğan, sergilenen illüzyonun kısa bir süre sonra ortadan kalktığında yaşananların anlamsızlığının daha iyi anlaşılacağını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.