ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:24 İhale yolsuzluğu soruşturması: Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat gözaltında
22:13 Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi
22:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hizmetleri “Aşkınan Koşan Yorulmaz” kitabında anlatıldı
21:56 Reyhanlı saldırısının faili yakalandı
21:39 3 ilde DEAŞ’a yönelik operasyonlarda 23 şüpheli yakalandı
21:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, genç ve nitelikli nüfus bakımından kan kaybetmektedir”
21:22 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Aile Yılı” kapsamında peş peşe müjdeler
20:59 Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın 13’üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı
19:22
18:36 (CHP) Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “Emekli İle Asgari Ücretli Yokluğa ve Yoksulluğa Mahkûm Edilmiş!”
18:18 Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu sınavı 23 Şubat 2025’te yapılacak
17:32 Alman ordusu, altyapı ve askeri tesisleri korumak için 6 bin kişilik savunma birliği oluşturuyor
16:50 Lahey Kültür ve Turizm Ofisi’miz ile Amsterdam THY müdürlüğümüz, Utrecht Turizm Fuarı’na can verdi!
16:46 ManpowerGroup’tan iş arayanlara mülakatlara hazırlanmaları için 6 altın tavsiye
16:18 Kocaeli Minibüsçüleri yüzde 50 zammı unutsun!
16:09 İğneden ipliğe zam yapılır da Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa kurt durur mu?
14:50 Türkiye’nin en pahalı ekmeğini Kocaeliler yiyor. Ekmeğe 1 yılda yüzde100 zam yapıldı
14:31 Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Neyi sattılarsa geri alacağız, neyi kapattılarsa geri açacağız”
12:46 DEM Parti Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, Marmara Denizi’ndeki müsilaj oluşumunun önlenmesi için belediyeleri uyardı!
11:45 Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurul üyesi Karaosmanoğlu, AK Parti Teşkilatlarını ziyaret ediyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezyalı mevkidaşı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezyalı mevkidaşı ile görüştü
9 Nisan 2024
8
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Seçilmiş Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

UHA / İnternational News Agency

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre görüşmede, Türkiye ile Endonezya ikili ilişkileri ve küresel gelişmeler ele alındı.

Seçim zaferinden ötürü Subianto’yu tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemde de Türkiye-Endonezya arasındaki köklü ilişkilerin daha da gelişeceğine; iki ülkenin savunma sanayii, askeri, ticari, finansal temaslar başta olmak üzere her alanda iş birliklerinin karşılıklı güven ve ülkelerin menfaatleri çerçevesinde ilerletileceğine dair beklentisini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin davası ve İslam alemini ilgilendiren tüm konularda Endonezya ile güç birliğine devam etmenin önemli olduğunu, iki ülke arasında tesis edilen Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin ilk toplantısının en uygun zamanda yapılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Subianto’nun Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.