enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu’da Gültekin ailesinin cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu’da Gültekin ailesinin cenazesine katıldı
22 Ocak 2025
10
A+
A-

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bolu Kartalkaya’daki faciada 8 ferdini kaybeden Gültekin ailesinin cenazesine katıdı.

* Aileye taziye ziyaretinde de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan defin sırasında gözyaşlarını tutamadı.

* Detayı haberimizde…

UHA / İnternational News Agency

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bolu’da ilk olarak yangında hayatını kaybeden doktor Enes Gültekin’in ailesinin evine taziye ziyaretinde bulundu.

Erdoğan, avukat Yüksel Gültekin, dünürü eski AK Parti Bolu Milletvekili Mehmet Güner, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Habibe Güner ile acılı aile bireylerine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu'da Gültekin ailesinin cenazesine katıldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu'da Gültekin ailesinin cenazesine katıldı

Erdoğan, buradaki ziyaretinin ardından Gültekin Ailesi için Bolu Kalıcı Konutlar Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu'da Gültekin ailesinin cenazesine katıldı

“Canımız yandı, yüreğimiz yandı”

Cenaze namazının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Felakete maruz kalmak suretiyle şu anda ebediyete uğurlamakta olduğumuzu 8 kardeşimize Rabbimden kendilerini rahmetiyle tecelli etmesini niyaz ediyoruz. Makamları ali olsun. Az önce hocamın da ifade ettiği gibi inşallah şüheda sınıfında hepsini haşrü cem eylesin. Tabii Mehmet Bey’le benim milletvekili arkadaşım olarak parlamentoda görev ifa ettik. Ailece uzun yıllar dostluğumuz, kardeşliğimiz söz konusuydu. Tabii şimdi bir komşuluk hakkını da ifa etmek için bugün buradayız. Rabim bizleri inşallah cennetinde de birlikte haşrü cem eylesin. Tabii canımız yandı, yüreğimiz yandı. Şu anda da bu görevi ifa etmenin gayreti içerisindeyiz. Rabbim inşallah ebedi alemde de birlikte bizleri haşrü cem eylesin. Tüm ailesine, milletimize sabırlar niyaz ediyorum. ‘Sabrın sonu selamettir, zaferdir’ temennisiyle kendilerine Fatihalarımızı gönderelim, ruhları için el Fatiha. Makamları cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu'da Gültekin ailesinin cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 ferdini kaybeden Gültekin ailesinin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı.

Cenazeler, Kalıcı Konutlar Mahallesi’ndeki Kılıçarslan Mezarlığı’na defnedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu'da Gültekin ailesinin cenazesine katıldı

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel’de çıkan yangın, yaklaşık 10 saat süren müdahaleyle kontrol altına alınmıştı. 79 kişinin hayatını kaybettiği, 51 kişinin yaralandığı faciaya ilişkin işletme sahibinin de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı millete seslenişte, Kartalkaya’daki yangın faciası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan edildiğini açıklamıştı. Otel yangınında yaralananların tedavileri Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.