enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:20 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’lilerin ‘TOMA’ algısı kısa sürdü: Yangınlarda aktif rol oynuyorlar

CHP’lilerin ‘TOMA’ algısı kısa sürdü: Yangınlarda aktif rol oynuyorlar
4 Ağustos 2021
344
A+
A-

UHA HABER / Orman yangınları üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan CHP’li isimler şimdi de TOMA’ları devreye soktu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP’li eski vekil Haluk Pekşen, TOMA’ların alevlere müdahalede kullanılmadığını öne sürdü. Oysa Marmaris, Silifke, Karaman ve Didim gibi birçok noktada yangın söndürme çalışmalarında TOMA’lar kullanıldı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘YENİ ŞAFAK‘dan aktardığı haberinde, Türkiye son bir haftadır yurdun dört bir tarafında çıkan orman yangınlarıyla boğuşuyor.

Son altı günde çıkan 150 orman yangının 137 tanesi kontrol altına alındı. Altı ilde 13 yangını kontrol altına alma çalışmaları ise sürüyor.

Söz konusu gelişmeler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan CHP’li vekiller ise, asılsız ithamlarla hükümeti hedef alıyor.

CHP’li vekillerden ‘TOMA algısı’

Son olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP’li eski vekil Haluk Pekşen, TOMA’ların alevlere müdahalede kullanılmadığını öne sürdü.

Oysa iddiaların aksine Marmaris, Silifke, Karaman ve Didim gibi birçok noktada yangın söndürme çalışmalarında TOMA’lar kullanıldı.

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek uçak ve helikopterlerin söndürme çalışmaları sürerken 'insanlar yanıyor uçak gönderin' videosu çekti

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek uçak ve helikopterlerin söndürme çalışmaları sürerken ‘insanlar yanıyor uçak gönderin’ videosu çekti.
Antalya’nın pek çok noktasında çıkan yangınlarla mücadele hem havadan hem de karadan ekiplerin müdahalesiyle sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, havadan uçak ve helikopterlerin yangına müdahale ettiği Gündoğmuş Köyü’nde video çekti. Bölgede uçak ve helikopter olmadığını ima eden Böcek ‘İnsanlar yanıyor’ dedi. Köyden vatandaşın çektiği videolarda ise uçak ve helikopterlerin yangına müdahale anı açıkça görülüyor.

[UHA Haber Ajansı, 04 Ağustos 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.