enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:37 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:15 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:12 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:11 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:10 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:07 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:06 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:05 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:04 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:03 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:03 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:01 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:00 Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı EHF Avrupa Kupası’nda çeyrek finalde
00:12 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:12 Haftanın SAHA Bülteni’nden özetler
00:09 Kültür-sanat odaklı haberler
00:09 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:09 Aposto.com’un Mimari-Arkeoloji haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’den depremzede vatandaşlara büyük vicdansızlık! AFAD sahip çıktı

CHP’den depremzede vatandaşlara büyük vicdansızlık! AFAD sahip çıktı
18 Mayıs 2023
72
A+
A-

* CHP yönetimindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kumbağ Mahallesi’ndeki otellerde yaşayan depremzede vatandaşlara büyük bir vicdansızlık yaptı.

* Belediye’nin aldığı kararla depremzede vatandaşlar kapı dışarı edildi. Şok yaşayan depremzedelere AFAD sahip çıktı.

* Tekirdağ Belediye’nin kararına tepki gösteren vatandaşlar, ‘Desteğiniz seçimlere kadar mıydı? Deprem bölgesi AK Parti’ye oy verdiği için mi bizi çıkartıyorsunuz?” dedi.

*Öte yandan AK Parti yönetimindeki Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, olayı duyar duymaz depremzedelerin yanına geldiği, destek verip sahip çıkacaklarını söylediği öğrenildi.

UHA / İnternational News Agency

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘STAR Haber’ kaynaklı haberine göre, CHP’nin yönetimindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 14 Mayıs seçimleri sonrasında skandal bir karara imza attı. Depremin ardından Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ mahallesindeki otellere yerleştirilen depremzedeler ile ilgili Büyükşehir Belediyesi, seçimin hemen ardından tahliye kararı aldı.

Karar sonrası büyük bir şok yaşayan depremzedeler bu karara tepki gösterdi. Normalde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile oteller arasındaki rezervasyonun 13 Ağustos 2023 tarihine kadar sürdüğü öğrenilirken, seçim sonrası alelacele alınan karar ‘Deprem bölgesinden AK Parti’ye çıkan büyük destek sonrası Tekirdağ’daki depremzedeler cezalandırılıyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi.

21 MAYIS’A KADAR BOŞALTIN

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Kumbağ’da kalan depremzedelere yönelik tahliye kararı otellere asıldı.

Asılan kararda, “Saygıdeğer misafirlerimiz, Büyükşehir Belediyemiz tarafından depremzede vatandaşlarımıza verilen geçici konaklama hizmeti 21.05.2023 tarihinde (Pazar günü) sonlandırılacak olup, bu tarihten sonra geçici konaklama hizmeti verilmeyecektir. Bilgilerinize sunulur” denildi.

AK PARTİ’YE DESTEK ÇIKTI DİYE Mİ CEZALANDIRILIYORUZ

Yaşadıkları duruma isyan eden depremzedeler, “Deprem bölgesi AK Parti’ye verdi diye bize bunu mu reva görüyorsunuz? Hani özgür bir ülkeydik biz? Demokrasi nerede? Bize önce altı ay anlaşma yaptık demiştiler. Çocuklarımızın okulu var, sınavı var. Burada yine oy kullanacağız.” dedi.

AFAD OTEL TAHSİSİ İÇİN DEVREYE GİRDİ

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin bir otelde konaklayan depremzedelerin masraflarını artık karşılamayacağını bildirmesi üzerine AFAD depremzedelere otel tahsisi için devreye girdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.