enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP milletten kopuk marjinallerinin oyuncağı haline geldi
00:42 Hollanda’daki Hükümet Krizi Ekseninde Ekonominin Nabzı
00:32 Hollanda’dan Mektup Var!
00:21 İnfografik: Moskova’da Kritik Görüşme: Putin ve Arakçi Bir Araya Geldi
00:10 Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, hukuksuz tutukluluğu sonrası ilk basın açıklamasını yaptı.
20:57 Güneydoğu, Trakya ve İç Anadolu son yarım yüzyılın en düşük yağışını aldı
13:12 Antalya’da, CHP’li Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonu
11:40 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, gözaltına alındı
11:29 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında; Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı
10:44 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son günlerde kamuoyunda dolaşan “istifa edecek” iddialarını yalanladı…
10:28 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasından notlar: Ne olmuştu?
09:49 Türkiye’nin köklü kuruyemiş markalarından Peyman, iflasın eşiğinde
00:58 Türkiye’ye “işgalci” demek, namussuzluktur!
00:39
00:30 Suriye Devlet Başkanı Ahmad eş Şara, Suriye “bölünmez bir bütündür”
00:29 Ünlü ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’den Özgür Özel’e Sert Uyarı: “Yargıyla Uğraşma, İşine Bak Sen!”
00:28 Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum: Yeni anayasa hangi güvenceleri kapsamalı?
00:27 Gazze’de önerilen yeni ateşkesin detayları neler?
00:26 Bu transferde istediğini alamayan Galatasaray’a Sırp kaleci Dorde Petrovic şoku!
00:21 CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “böcek bulundu” iddiası, delil yetersizliği ve çelişkili ifadelerle çöktü.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’de torpil furyası! Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde adrese teslim koltuk verildi

CHP’de torpil furyası! Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde adrese teslim koltuk verildi
1 Mayıs 2024
21
A+
A-

* CHP’de eşe, dosta ve akrabaya yönelik adrese teslim atamaların ardı arkası kesilmiyor. İstanbul, İzmir ve Çanakkale’deki CHP’li belediyelerin ardından şimdi de Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde torpilli atama yapıldı.

* Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal’ın eşi Hülya Bartal, Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirildiği ortaya çıktı.

UHA / İnternational News Agency

CHP’li başkanlar belediye makamlarını eşe, dosta dağıtmaya devam ediyor. Seçim süreci boyunca “liyakat” lafını dilinden düşürmeyen CHP’de, seçimlerin üzerinden çok kısa süre geçtikten sonra eş, dost, akrabalara yapılan kıyaklar ortaya çıkmaya başladı.

Fotoğraftaki: Hülya Bartal
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal’ın eşi Hülya Bartal’a ballı koltuk verildi. Hülya Bartal Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı’na atandı.
Yapılan bu atama büyük tepki çekti. Vatandaşlar, sosyal medyada yapılan paylaşımların altına tepkilerini dile getirdi. Engin Özgüven, “Liyakat çok güzel bir şey. Bravo Cehape” derken, Cemal Arslan, “Neden şaşırıyorsunuz. Yıllardır CHP’li belediyeler olsun, bürokratlar olsun bütün çalıştıkları kurumları böyle batırmadılar mı?” diye yorum yaptı.

KAYNAK* STAR Gazetesi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.