enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:18 Kocaeli’n Başarılı Bürokratı Ahmet Akyol, ASELSAN’a Değer Katıyor
00:27 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:27 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor”
00:26 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:24 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:21 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:16 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:14 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:11 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:10 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:10 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:07 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:06 İstanbul’un Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..
00:04 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:04 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:22 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BugBounter, aldığı yatırımlarla büyümesine hız kesmeden devam ediyor

BugBounter, aldığı yatırımlarla büyümesine hız kesmeden devam ediyor
5 Ocak 2022
330
A+
A-

İSTANBUL-UHA HABER / Platforma dahil olan bağımsız siber güvenlik uzmanı ve müşteri sayısını 10 kat büyüten BugBounter, 6 yeni yatırımcının katıldığı yatırım turunu 15 günden kısa sürede tamamladı ve 5,7 milyon dolar değerlemeye ulaştı. BugBounter, aldığı bu yatırımla yurtdışındaki büyümesini hızlandıracak. Şirketlerin siber güvenlik açıklarını denetleme, bulma ve doğrulama ihtiyacını bünyesindeki 1350’nin üzerinde bağımsız araştırmacıyla hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılayan BugBounter.com, 15 günden kısa sürede tamamladığı yeni yatırım turuyla 5,7 milyon dolar değerlemeye ulaştı. İki senede iki yatırım turunu başarıyla tamamlayan BugBounter, ilk melek yatırımın sonrasındaki bir yılda elde ettiği deneyimlerle başlattığı ilave tohum yatırım turunun hedefine 15 günden kısa bir sürede ulaştı. Rekor sürede tamamlanan bu tura BugBounter’ın eski yatırımcılarının büyük çoğunluğu ve 6 yeni yatırımcı katıldı. İkinci yatırım turunun ardından BugBounter 5,7 milyon dolar değerlemeye ulaştı ve 340 bin dolar yatırım aldı.

“BugBounter.com olarak en önemli prensiplerimiz arasında esneklik,  gizlilik, güven ve hız yer alıyor.” – Güvenlik Yönetimi

Arif Gürdenli

BugBounter.com Kurucu Ortağı ve CEO’su Arif Gürdenli, konuyla ilgili şunları söylüyor: “İkinci yatırım turumuzda beklentimizin çok üstünde bir talep ile karşılaştık. Topladığımız 340 bin dolar ile Seri-A öncesi yurtdışındaki büyümemizi hızlandıracağız. 2022 içerisinde ekibimizi iki katına büyütmeyi ve dağıtım kanalımızı geliştirmeyi planlıyoruz. Ayrıca müşteri portföyümüzü sektörel bazda genişleterek hizmet verdiğimiz sektörü sayısını artıracağız. Odaklandığımız bazı kritik sektörlere de öncelik vereceğiz. Portföyümüze Avrupa, Orta Doğu ve Asya bölgelerinden müşterileri dahil ederek büyümemize yeni müşterilerle devam etmeyi hedefledik” dedi.

[Soldan sağa, Ozan Vakar, Arif Gurdenli, Murat Lostar]

Arif Gürdenli, bütün bu adımlarla Türkiye’den başlayarak 2022’de önce yakın coğrafyalarda, 2023’ten itibaren de küresel ölçekte siber güvenlik denetim ihtiyacının önemli bir alanını kitle kaynağı ile gidermeyi planladıklarını söyledi.

“Araştırmacı uzman havuzumuzun sayısını, çeşitliliğini ve niteliğini sürekli artırarak müşterilerimizin vazgeçilmez siber güvenlik çözüm ortağı olacağız ve siber güvenlik alanında kariyer yapmak isteyen on binlerce gence sağlıklı bir istidam yaratacağız” diyen Arif Gürdenli, “Bunun için Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin ve Siber Güvenlik Kümelenmesi’nin öncülüğünde halkımıza internet üzerinden hizmet veren kamu kurumlarıyla işbirlikleri geliştirecek çalışmalar da yapıyoruz” dedi.

HABER : Sezin Bulum  BugBounter hakkında Bağımsız araştırmacıların niteliksel ve niceliksel açık keşfetme gücünü doğrulama süreçlerinden geçirerek sunan BugBounter, hacklenmeyen bir dünya vizyonuyla siber güvenlik uzmanlarından oluşan bir ekosistem kurmaktadır. Şirketlerin kendilerini siber saldırılara karşı güçlendirmesini sağlayan BugBounter, tüm süreci hem firmalar hem de araştırmacılar için demokratikleştiren tek platformun geliştiricisidir. https://bugbounter.com/

[UHA Haber Ajansı, 05 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.