enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:34 Şirketlerden N’Aber!
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Brandinvest alışveriş meraklılarını muhteşem bir etkinlikle ağırladı

Brandinvest alışveriş meraklılarını muhteşem bir etkinlikle ağırladı
6 Şubat 2023
2.157
A+
A-

Brandinvest’in kurucusu Naz Ersoy ve proje ortağı Dilan Çakan, gerçekleştirdikleri “CocktailandLoveShoppingEvent” ile bir ilke imza attı.

Atiye Ankara’da ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik hem alışveriş hem kokteyl severleri bir araya getirdi.

Katılımcılar, organizasyona özel kurulan stantlarda beğendikleri ürünleri yakından görerek satın alma imkanını da yakaladı.

Ayrıca, etkinlik kapsamında Atiye Ankara tarafından hazırlanan kokteyller de kışın soğuğunda davetlilerin içini ısıttı.

Ankara cemiyet hayatından çok sayıda seçkin davetlinin de ziyaret ettiği etkinlik, katılımcılara iki gün boyunca çok güzel deneyimler yaşattı.

SIRADAKİ ETKİNLİK 17 ŞUBAT’TA

BrandInvest’in kurucusu Naz Ersoy, yaptığı açıklamada, CocktailandLoveShoppingEvent’in cemiyet ve Ankara sosyal yaşantısını bir araya getirdiğini söyledi.

Ersoy, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Atiye firması ile iş birliği halinde olmak da bizi ayrıca memnun etti. Bir sonraki etkinliğimiz olan FairytaleWeddings 23’ü, 17-18-19 Şubat’ta Sheraton Ankara Hotel &Convention Center’da gerçekleştireceğiz. Burcu Esmersoy moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, 3 gün sürecek ve girişler ücretsiz olacak. Özellikle evlenmeyi planlayan çiftleri bu fuara mutlaka bekliyorum. Evlilik öncesi kendilerine gerekecek her şeyi burada bulabilecekler. Şimdiden keyifli bir organizasyon olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

“BRANDINVEST’İN TÜM ORGANİZASYONLARINA SPONSOR OLACAĞIZ”

Etkinliğe ev sahipliği yapan Ulaş Hindistan ise “Atiye”nin yanında “Marla”, “Ruddy”, “EndCocktail House” ve “Sess” olmak üzere toplam 5 mekanları olduğunu belirtti.

Ankara gece hayatında restorancılıkta sağlam bir şekilde hizmet verdiklerinin altını çizen Hindistan, şunları kaydetti: “Burada yapılan iki günlük etkinlik, bizim için fazlasıyla güzeldi. Yeni insanları tanıma imkanı yakaladık. Atiye’nin hizmetini sunarak onlardan mutlu geri dönüşler almak bizim için çok önemliydi. Naz ve Dilan hanımlar bize güvendi. İlerde yeni bir iş birliği ve organizasyona daha birlikte imza atacağız. Yapılacak olan diğer organizasyonda da bu iş birliğimiz sürecek. Nisan ayında bir organizasyonum daha var ve biz BrandInvest’in tüm organizasyonlarına sponsor olacağımızın sözünü verdik. Bu iş birliğimizde köklü bir şekilde devam edecek”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.